Zašto Prosinečki i Mihajlović nisu bili na Zvezdinoj proslavi povodom 25 godina od Barija?

Pomenuti dvojac zvanično ima opravdanje za nedolazak u Beograd

  • 29
Foto: Profimedia/Corbis Foto: Profimedia/Corbis

Crvena zvezda je u nedelju 29. maja organizovala fenomenalnu proslavu povodom obeležavanja 25 godina od najvećeg klupskog uspeha - osvajanja titule prvaka Evrope!

Sava Centar je bio ispunjen skoro do poslendjeg mesta, ali ono što najviše ''bode oči'' svakako je nedolazak nekolicine fudbalera koji su se te 1991. godine popeli na krov Evrope.

>>> Pogledajte reakciju Savićevića kada su Delije zagrmele ''UEFA mafija - Kosovo je Srbija'' (VIDEO)

Među njima su Robert Prosinečki, Siniša Mihajlović, Darko Pančev, Vladimir Jugović, Duško Radinović, Slobodan Marović, Goran Maza Vasilijević, Vladan Lukić...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prva dvojica imaju alibi, dok za ostale nismo sigurno. Moguće je da su se javili čelnicima crveno-belih, ali javnost za sada ne zna zvanične razloge njihovog nedolaska.

>>> DELIJAMA SE ZALEDILA KRV U ŽILAMA: Nova verzija Bajagine pesme puštena na proslavi (VIDEO)

Robert Prosinečki je poslao telegram na adresu Ljutice Bogdana i njegov izostanak je opravdan jer je u nedelju gostovao u Makedoniji sa reprezentacijom Azerbejdžana. Izgubio je sa 3:1.

Mihajlović je, s druge strane, slavio punoletstvo ćerke Virdžinije i to je jedini razlog njegovog nedolaska u Beograd.

Nezvanično, moglo se čuti da Vladimir Jugović nije uspeo da organizuje dolazak jer je u subotu veče bio na finalu Lige šampiona u Milanu.

Darko Pančev je još u razgovoru sa novinarima Telegrafa istakao da ima velikih i neodložnih porodičnih obaveza koje će svim silama pokušati da pomeri, ali očigledno nije uspeo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    30. maj 2016 | 18:41

    Много је битније да су били ту кад је било најважније. Тада су обезбедили "бесмртност" и себи и Звезди и српском фудбалу као освајачи купа шампиона.

  • Drzavni projekat

    30. maj 2016 | 19:48

    Pametni ljudi, nece da idu na stranacko okupljanje...treba jos posteni Terzic da ih postrojava, veliki i zasluzni igrac...sramota...

  • Koki

    30. maj 2016 | 23:23

    Prosinecki je poslednji Zvezdas na planeti kome neko nesto moze da zameri.Radio je skoro za dzabe,finansirao igrace jer su honorari uvek kasnili,cascavao i radio covecno kako bi Zvezda opstala u najtezim trenucima u njenoj istoriji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA