UEFA ekspresno pokrenula postupak protiv Hrvata!

Hrvate čekaju najteže sankcije, možda i izbacivanje sa takmičenja

  • 18

Evopska fudbalska federacija nije dugo čekala da pokrene disciplinski postupak protiv Hrvatskog fudbalskog saveza zbog divljanja navijača na utakmici sa Češkom.

Huligani su u 86. minutu prekinuli meč ubacivanjem baklji i topovskih udara u teren, a onda su se i međusobno sukobili na tribini.

>>> To su teroristi, nisu navijači: Hrvati strahuju da će ih UEFA izbaciti sa Evropskog prvenstva!

Samo sat vremena po završetku meča UEFA je pokrenula postupak i u najkraćem roku će kazniti Hrvate, koji se nadaju da će to biti samo novčane sankcije, pa makar i one najteže.

- Disciplinska komisija pričekaće izveštaj delegata, kad vide šta se dogodilo vatrogascu kojeg je teško povredio topovski udar. Svi ti detalji i izveštaj sudije uticaće na odluku UEFA. Disciplinska komisija će se sastati i odlučiti nakon utakmice. Teško da će nas izbaciti zbog par ljudi koji nisu direktno vezani za sport. Ali novčana kazna biće visoka, budite sigurni - poručio je bivši hrvatski sudija i delegat Mateo Busan za hrvatske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srdja montenegro

    17. jun 2016 | 22:17

    srbiju bi bombardovali

  • Struja

    17. jun 2016 | 22:20

    Hrvati i Albanci mogu da urade šta god... uvek se izvuku. Neće ni sada biti drugačije

  • Seaside

    17. jun 2016 | 23:01

    Bila bi nepravda da ih ne izbace ili ne oduzmu bodove.Nas su tako kaznjavali.Imaju dobar tim i mogu reci da najlepsi fudbal igraju na euru iako ih mrzim i navijam uvek protiv njih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA