Transfer sa EURA podigao ponudu za Vieiru: Zvezda će sada teško da ga zadrži!

Crveno-beli će verovatno morati da traže zamenu za prvog špica posle sve bogatijeg interesovanja za Portugalca

  • 16
Foto: fkcrvenazvezda.com Foto: fkcrvenazvezda.com

Rukovodstvo Crvene zvezde je istaklo da ne želi da prodajte igrače pre završetka kvalifikacija za Ligu šampiona, ali će na novu ponudu za Huga Vieiru teško ostati imuna. Naime, Olimpik iz Marseja želi da Portugalac predvodi njihov napad naredne sezone i žele ga kao zamenu za reprezentativca Belgije Mičua Batšuaija, koji je prešao u Čelsi za 40 miliona evra.

>>> PREOKRET: Zvezdi otimaju glavno pojačanje za Ligu šampiona!

Francuski mediji pišu da je Marsej posle najbogatijeg transfera u istoriji, kada je u pitanju obeštećenje koje je dobio klub sa Velodroma, Olimpik je spreman da pojača ponudu za Vieiru za duplo. Prvobitno se pominjalo 1,5 miliona, a sada bi Zvezda za svog golgetera dobila tri miliona evra.

Podsetimo da je već bilo trzavica između Vieire i Zvezde kada su se pojavile glasine o interesovanju Olimpik Marseja, pa je strelac 20 golova u Superligi kasnio na pripreme.

Takođe, pojavile su se i informacije da ga žele klubovi iz Turske i Kine. Crvena zvezda će najverovatnije morati da pronađe adekvatnu zamenu za svog prvog špica. Ostaje da se vidi da li će rukovodstvo Zvezde uspeti makar da izdejstvuje da Vieira ode sa Marakane tek posle kvalifikacija, kao što je bio slučaj u transferu Luisa Ibanjeza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    30. jun 2016 | 09:55

    Са његовим одласком једино би се радовали они којима је био ноћна мора, са три поготка, од којих један за спортске шпице. Срећно ти било, како год, али кад би могао да останеш...

  • ERA 031

    30. jun 2016 | 10:36

    Što su se Francuzi isprsili!? Uzeli 40 miliona za igrača a hoće Huga za 3!?!? Ma daaaj...

  • Srpskibek

    30. jun 2016 | 10:30

    Vijera je zaista dobar igrac..bio mu je potreban "okidac" da povrati karijeru.i to mu je zvezda dala....bogati diktiraju pijacu pa tako tesko da mozemo da ga sacuvamo.ali ga bar skupo prodajte da se obezbedi sezona za ove koji su stigli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA