≫ 

Sraman potez čelnika Galatasaraja: Kaznili Snajdera sa 2 miliona evra!

Perfidna taktika vođstva slavnog turskog kluba

  • 2

Čelnici Galatasaraja su se odlučili na veoma nepopularan potez, da ne upotrebimo neku težu reč, u nameri da raskinu ugovor sa Holanđanininom Veslijem Snajderom.

Snajder je jedan od onih koji je označen za debakl Galate u prethodnoj sezoni, a kako je u pitanju igrač sa najvećom platom, u klubu smatraju da je ne zaslužuje pa su doslovce počeli da mu je otimaju.

Naime, uprva kluba je došla na "genijalnu" ideju da sankcioniše Snajdera sa 300.000 evra za svaki žuti karton, a kako ih je ovaj imao sedam u prethodnoj kampanji, dolazi se do sume od 2,1 miliona - a sve sa ciljem da ga nateraju da sam ode iz kluba.

A Snajder, koji je vezan ugovorom do 2018. godine - to ne želi, međutim pitanje je kako će uspeti da izdrži pritisak sa vrha i bezobrazno rezanje plate.

- Žele ga oterati iz kluba kako bi dobili 7,5 miliona evra od njegove prodaje. Vesli zna da je ovo kazna bez osnova, jer ga žele oterati iz kluba. On je u oktobru produžio ugovor do 2018. godine, iako je želeo otići. Međutim, samo su želeli da ga prevare i da mu uzemu novac od njegove prodaje - rekao je menadžer igrača Gudio Albers.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA