≫ 

Portoriko čeka Srbiju u finalu!

Reprezentacija koju smo pobedili u grupi savladala Letonce i došla na korak od plasmana na Olimpijske igre

  • 0

Reprezentacija Portorika prvi je finalista beogradskog kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre posle pobede nad Letonijom rezultatom 77:70!

>>> Hrvati jedva sačuvali +24 protiv Grka i ušli u finale!

U finalu, za olimpijsku vizu Portorikance čeka duel protiv boljeg iz meča Srbija i Češka. Podsetimo, Srbija je bez većih problema savladala Portorikance u grupi.

Arojo, Barea i družina su odigrali sjajan meč protiv Letonaca koji su bili blagi favoriti na papiru, ali u stvarnosti izabranici selektora Bagatskisa platili su ceh prevelikom broju promašenih šuteva za tri poena, inače njihovog najjačeg oružja.

Samo tri trojke iz 26 pokušaja ubacili su Letonci! Sa druge strane, lideri Portorika Džej Džej Barea i Karlos Arojo predvodili su karipsku selekciju sa po 14 poena, ali je najefikasniji bio Holand s 15. Balkman je dodao 12.

Fenomenalni Arojo bio je čovek odluke sa trojkom koju je postigao 35 sekundi pre kraja za vođstvo 73:68, i bio je to trenutak koji je rešio pitanje pobednika i prvog finalistu.

U poraženoj ekipi, Tima je bio bolji od ostalih sa 16 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA