≫ 

Vieira o zvižducima sa Zapada: Šta ako dam tri gola Ludogorecu? (VIDEO)

- To je najvažnija utakmica u mom životu - kaže portugalski napadač koji ističe da će ostaviti srce na terenu protiv Bugara

  • 59
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Izuzetno neprijatna i mučna scena viđena je na Markakani u 71. minutu kada je iz igre izašao Hugo Vieira. Salve zvižduka, uglavnom sa zapada upućene su Portugalcu, koji nije odigrao baš najbolju utakmicu i propustio je nekoliko prilika.

>>> Kako izgleda tunel Marakane 10 dana pre isteka roka UEFA? (VIDEO)

>>> DOSAD NEVIĐENI GROF BOŽOVIĆ: Snimili smo nerealno radovanje posle gola Kataija (VIDEO)

Ipak, zvižduke je odmah nadglasalo skandiranje ''Hugo, Hugo'', od strane navijača Zvezde koji su hteli tako da pruže podršku najboljem napadaču svoje ekipe u prošloj sezoni.

Posle meča smo pitali Huga upravo to kako se osećao kada je čuo zvižduke, a zatim skandiranje navijača u trenucima kada je napuštao teren.

- Pobedili smo, prošli smo u narednu fazu kvalifikacija za Ligu šampiona i to je najvažnije. Srećan sam zbog toga. Bilo je možda teže nego što se očekivalo, ali najbitnije je da smo pobedili. Ja se osećam dobro, tražim formu. Nadam se da ću uskoro početi i da dajem golove, kao što je to bilo prošle sezone.

Izgleda da su mnogi zaboravili da sam prošle sezone dao 30 golova, ali to je fudbal i to je normalno - poručuje pomalo razočarano Vieira.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Zvezda odlučila s kojim špicem napada Ludogorec!

Crveno-beli će u revanšu igrati protiv Ludogoreca, koji je bio ubedljiv protiv Mladosti iz Podgorice, a Hugo je izuzetno motivisan za taj meč.

- To je utakmica koja je najbitnija za klub i najbitnija u mom životu. Svi znaju da ako dobijemo ulazimo sigurno u Ligu šampiona ili u Ligu Evrope i u zavisnosti od toga, svi to znaju, ako uđemo u Evropu, ostaću ovde. Osećam se ovde kao kod kuće. Osećam se lepo i volim ovaj klub - jako je poručio Vieira.

Zvižduci mu sigurno nisu prijali, ali kako sam ističe, to je fudbal, svestan je da ne igra najbolje trenutno, ali ističe da će se sve promeniti ako Ludogorecu da tri gola u narednoj rundi.

- To je normalno, takve stvari se dešavaju i kod kuće. Ja radim svoj posao, želim da dam sve što imam za ovaj klub. Želim da igram dobro i daću sve od sebe za to. Normalno, tako je u fudbalu, ako dam tri gola Ludogorecu, sve će se promeniti i svi će me hvaliti. Ja želim da pobedim više od svih i nadam se da ću tim ljudima da donesem sreću - zaključio je Vieira.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • isfrustrirani zaboravni gubitnici

    20. jul 2016 | 21:46

    Ti sa zapada su oni isfrustrirani kvazi-navijaci koji dodju jednom godisnje da se isprazne zato sto su gubitnici i zato sto ih kod kuce zene driblaju...Hugo je igracina i dokazao je to vise puta, i u derbijima. Bori se, pocetak je sezone, teske su noge igracima i treba im vremena da udju u formu. Hugo, pravi navijaci pamte, i uz tebe su, a na one papucare sa Zapada sto dodju jednom godisnje ne obracaj paznju.

  • Voip

    20. jul 2016 | 23:32

    Nije problem kada neko ne koristi šanse, problem je u pristupu i trudu na utakmici. Tek na snimku utakmice sam vidio da se trudio u fazi napada ali u fazi odbrane čovek ne postoji, slabo pritiska zadnju liniju protivnika. Dobar je Hugo ali Katai je igračina za njega, ne mogu da se porede. Realno on kao stranac mora mnogo bolje, znamo da može.

  • serb

    20. jul 2016 | 21:49

    Odlican napadac , samo sto nema pomoc u napadu .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA