≫ 

FRKA U RAZGRADU: Borjan nasrnuo na Zvezdinu klupu! (VIDEO)

Sprečen incident na Ludogorec areni

  • 26

Varnice na Ludogorec areni, gde su se sureli igrači istoimenog kluba i Crvene zvezde u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nakon jednog duela na terenu posle kog je fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai pao na zemlju, fudblaer domaće ekipe Moci provocirao najboljeg igrača Zvezde.

Pošto mu je Katai odgovorio, to je pokrenulo gužvu na klupama za rezervne igrače.

Upravo je rezervni golman, nekadašnji igrač Radničkog iz Niša, Milan Borjan, krenuo je ka Zvezdinoj klupi.

Kanadskom reprezentavicu su se isprečili pojedini članovi stručnog štaba i igrači crveno-belih, a među najratobornijima bio je Pablo Mouče.

Ubrzo se situacija smirila.

>>> Ludogorec - Crvena zvezda <<<

(Izveštač Telegrafa iz Razgrada, Mario Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komentator

    26. jul 2016 | 22:00

    Doticnog Borjana poznajem iz osnovne skolu u Kninu, on je uvek bio retkost u Kninu ili "special", bio je jedan od 4ce grobara u skoli, tako da me njegov sabanizam ne iznenadjuje, steta sto ga vise nismo lupali u skoli....

  • Srbin-nikad jugosloven

    26. jul 2016 | 22:15

    Pa sta drugo ocekivati od franjevca nego da sa bugarskom bracom zabije noz u ledja Srbinu... Njemu i svim partiznovcima ne smeta UEFA koja je primila Kosovo, ni Ruzic koji javno cestita Fadilju Vokriju i slika se sa njim, ni Tole koji je takodje sa Vokrijem, ni Ramadani, ni Franja Tudjman, ni prefiksi Jugoslovenskog SD, ni pomilovanje Stepinca...njemu i njima smeta srpski simbol Zvezda. Ali Zvezda je poput Gvozdenog puka i Stepe Stepanovica zgazila i Bugare i domace jugoslovensko-hrvatske izdajnike. Zivela Srbija!

  • Goran

    26. jul 2016 | 22:13

    To je onaj isti sto se radovao kad su izvukli zvezdu hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA