≫ 

Novak doneo odluku pred Rio koja će oduševiti sve srpske sportiste!

Srpski sportisti i sportistkinje, ali i svi ostali imaće priliku da žive u istoj zgradi sa najboljim teniserom sveta, bar neko vreme

  • 16

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, doneo je odluku pred Olimpijske igre u Riju, koja će oduševiti sve srpske sportiste na Olimpijskim igrama.

>>> Đoković počinje napad na 30. Masters u karijeri!

Đoković je odlučio da bude u Olimpijskom selu zajedno sa ostalim našim sportistima, sve dok mu ne počne turnir 8. avgusta, a tada će se premestiti na drugu lokaciju gde će imati potreban mir.

>>> Lepotica koja je zavela brata Novaka Đokovića! (FOTO)

To znači da će naši sportisti imati privilegiju da žive u istoj zgradi, a neki i na spratu sa najboljim teniserom sveta i tako imati priliku za druženje i slikanje.

Teniski turnir biće održan od 8. do 14. avgusta. Srpski teniser je 2008. u Pekingu osvojio bronzanu medalju, a četiri godine kasnije je poražen od Huana Martina del Potra u meču za bronzu.

- Novak će biti u Olimpijskom selu samo do početka takmičenja.

- On je ipak zvezda i potreban mu je mir kako bi se pripremio za mečeve. Kao najbolji teniser sveta ne bi imao mir u selu jer bi svi sportsiti želeli da se slikaju sa njim - rekao je šef misije OKS Damir Štajner.

Foto: Guliver/ Buda Mendes/Getty Images) Foto: Guliver/ Buda Mendes/Getty Images)

Međutim, sigurni smo da će Nole u pauzama svojih mečeva, sigurno bar jedan dan svratiti u selo i obići srpsku kuću i pozdraviti sportiste. U Olimpijskom selu biće 3.600 aprtamana koji bi trebalo da prime 11.000 sportista i 6.000 trenera.

Foto: Guliver/ Buda Mendes/Getty Images) Foto: Guliver/ Buda Mendes/Getty Images)

Najvažnije sportske vesti za 27. jul

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    27. jul 2016 | 14:23

    Pa i on ce da ima privulegiju da bude sa ostalim nasim sportistima...pod nasim grbom svi su oni zvezde za nas i nema razdvajanja,a ako hocete iskreno nakvece zvezde na igrama su nasi vaterpolisti koji da su jedva i ispraceni medijski a verujem da ce se najbolje pokazati kao sto su to radili i do sad

  • vasa paris

    27. jul 2016 | 15:46

    Idemo ko je najbolji srbija

  • Гоца

    27. jul 2016 | 15:23

    За нас су сви наши спортисти звезде.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA