≫ 

Divac je izgleda zaboravio kako je Nikola Jokić punio Kazinsa (VIDEO)

Navijačima se definitivno nije dopala reakcija naše košarkaške legende

  • 4

Generalni menadžer Sakramenta Vlade Divac koji trenutno obavlja funkciju i predsednika Olimpijskog komiteta Srbije očigledno je ugrizao za srce srpske navijače izjavom da će Demarkus Kazins uništiti Srbiju na Olimpijskim igrama i da mu je zbog toga žao srpskih košarkaša.

Neočekivana izjava naišla je na oštre reakcije navijača na društvenim mrežama, ali se kad podvučemo crtu sve svodi na jedan video koji mnogi dele uz pominjanje proslavljenog košarkaša.

Taj meč je bio onaj u kojem je Nikola Jokić centar Srbije u Riju dominirao u duelu sa Sakramentom, imao 13 poena  13 skokova, uz pregršt dobijenih duela upravo protiv Divčevog miljenika Kazinsa.

Pogledajte detalje tog meča posle kojeg se spekulisalo o rađanju novog NBA rivalstva između Kazinsa i Jokića.

Srbija i SAD igraju meč u grupi na olimpijskom turniru, 12. avgusta.

Najvažnije vesti za 29. jul:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penal

    29. jul 2016 | 16:31

    Divac nije u redu ... I odmori malo !

  • Mr.Zed

    30. jul 2016 | 10:32

    Divac ima trenutno ulogu "Generala" naše Olimpijske grupe, i ne može da govori svojim "vojnicima" da idu u borbu bez ikakve nade, osim ako se ne vodi originalnom maximom"Važno je učestvovati" U svakom slučaju nema pravo da omalovažava naše igrače...

  • Putin R.S

    29. jul 2016 | 17:02

    Zna Divac da nemamo nikakve sanse. Video je i on da je "Sale nacionale" napravio katastrofalnu gresku povodom Bobana Marijanovica. Ni jedna utakmica ne bi bila ista sa i bez njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA