Muče o sukobu sa igračima Ludogoreca: Uvek ću braniti svog saigrača! I na terenu i van njega (VIDEO)

Argentinac se osvrnuo na situaciju iz drugog poluvremena meča u Razgradu

  • 3

Pablo Muče je u Razgradu odigrao fenomenalan meč u dresu Crvene zvezde i pokazao je zašto je uprava toliko želela da ga dovede na Marakanu.

Možda ne toliko u ofanzivi, ali je defanzivno delovao besprekorno i bio je jedan od tajnih aduta Miodraga Grofa Božovića za zaustavljanje Ludogorecovih krila.

>>> BUGARSKI MEDIJI: Zvezda je strast, emocija, ljubav! To Ludogorec nikada neće imati

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Osim što su ga Bugari zapamtili na terenu, malo je falilo da ga zapamte i van njega kada je sa klupe skočio da brani Aleksandra Kataija. Zvezdinog kapitena su provocirali na travi, a Muče nije mogao da istrpi nepravdu.

- Uvek ću braniti svog saigrača bilo na terenu ili van njega. Mi smo tim, mi smo jedna grupa koja se bori za iste ciljeve, delimo ista osećanja. Tako da nema veze ko je u pitanju, bilo Katai ili neko drugi uvek ću ga braniti - rekao je Muče za Zvezda TV (prilog možete pogledati od 3.20).

Podsetimo, tada je na Mučea nasrnuo i rezervni golman Ludogoreca Milan Borjan. Inače suprug doskorašnje direktorke Partizana Snežane Filipović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA