≫ 

Sve zbog Delija: Italijani kamionima gradske čistoće zatvorili grad! (VIDEO)

Svi prilazi glavnom trgu u Ređo Emiliji "Prampoliniju" zabarikadirani!

  • 3

Nekoliko sati pre početka plej-of meča za Ligu Evrope između Sasuola i Crvene zvezde, u Ređo Emiliji vlada vanredno stanje zbog dolaska navijača beogradskog kluba.

>>> Bogdanov, Srbi i Hrvati zanimljiviji Italijanima od meča Sasuolo - Zvezda (FOTO)

Iz Italije nam stižu prizori koji to i dokazuju.

Naime, glavni gradski trg "Prampolini", koji je udaljen nekoliko kilometara od stadiona "Mapei", je hermetički zatvoren teškim kamionima gradske čistoće?!

Prilaz tom delu grada je gotovo onemogućen zbog kamionskih barikada preprečenih pred svakim sokakom i prolazom koji vode do trga.  Taj deo grada je sablasno opusteo i izuzev policije nikome nije dozvoljen prilaz.

Ideja gradskih vlasti i policije je da navijače preusmere na drugo mesto gde, kako procenjuju, ne mogu naneti ozbiljnu štetu kao što potencijalno mogu u zgusnutom strogom centru grada. Alternativna lokacija je "Teatro Valli", široki trg gde organi reda mogu daleko lakše da kontrolišu masu i odatle je isprate do stadiona.

Lokalni mediji imaju informaciju da će 250 automobila i dva autobusa "Ultrasa iz Srbije"  na dan utakmice pristići u Ređo Emiliju.

(Telegraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    18. avgust 2016 | 18:48

    Će ih izvrnu cigani ko ništa :D

  • =MAJKA.RUSIJA=

    18. avgust 2016 | 18:29

    Daj bre talijani tupavi ..zatvarate grad zbog par curica....au bree

  • mickey zmaj

    18. avgust 2016 | 19:13

    Ako ovako misle i u grupnoj fazi onda bolje i da ne igraju, pa zar nije bolje da su naše lepo ugostili na trgu i uzgred po nesto i prodali tj zaradili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA