Božović: Nismo ispoštovali dogovor, ali dobili smo nešto što je veća stvar od poraza!

Nije bilo prijatno na konferenciji Zvezde nakon ubedljivog poraza od Sasuola

  • 13

Crvena zvezda je demolirana u Italiji sa 3:0 u polej-ofu Lige Evrope, gde je Sasuolo slavio sa 3:0, a rezultat je mogao da bude i mnogo ubedljiviji.

>>> DEBAKL ZVEZDE U ITALIJI: Pravo je čudo što Sasuolo nije dao 10 golova! (VIDEO)

Trener crveno-belih Miodrag Božović, logično, nije bio preterano raspoložen na konferenciji za novinare, a dodatno su ga nervirala i pojedina pitanja novinara, prenosi Moja Crvena zvezda na Tviteru.

On je istakao da je postojala velika razlika u brzini i kvalitetu ekipa, ali da, dokle god postoji šansa, njegova ekipa mora da veruje u prolaz.

- Svako igra koliko mu protivnik dozvoli, a mi smo bili na svom nivou. Razlika je bila u brzini, razlika je bila u svemu. Ali, dok postoji šansa, moramo da verujemo.

- Dogovor je bio da ih čekamo, igrači su sami odigrali presing, ali dobili smo Ristića. Veća je stvar što smo njega dobili od poraza. Za sedam dana možemo da budemo agresivniji, izgubili smo igru po bokovima, to nas je koštalo poraza.

Zvezda devet godina nije igrala u Evropi, mislim da smo zaboravili kako izgleda igrati u Evropi, ovo je trenutno realna slika - istakao je trener Zvezde.

VERBALNI RAT GROFA I NOVINARA

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Njega su posebno iznervirala pojedina pitanja novinara, kao što je bilo ''Da li Muče ima u ugovoru da igra 60 minuta kada bi ga rođeni otac zamenio posle 30?''

- Bezobrazan si i nemoj da postavljaš takva pitanja - odbrusio je Božović.

Usledilo je novo neugodno pitanje ''Da li vas je sramota večerašnje utakmice?''

- Nije - kratko je uzvratio trener Zvezde.

Nastavilo se: ''Da li će neko snositi konsekvence?''

- Neće, ovo je ekipa koja igra dugo zajedno, a naš kvalitet je upitan - odgovorio je Božović.

Mislite li da dugujete izvinjenje navijačima koji su prešli 1000 kilometara?

- Ne treba da mešate navijače, treba da pitate o utakmici - zaključio je Božović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzigi bau

    19. avgust 2016 | 00:27

    Ma nemoj ? Pfibel, Kahriman, Cvetkovic, Ruiz gde ih bre nadjoste samo da mi je znati ?

  • Goran

    19. avgust 2016 | 01:24

    Muce nije ni za trecu ligu sramota me je vecerasnje igre a grofa nije kaze nemamo kvalitet a on trazio ove igrace ko je ovde lud da li je moguce da on nevidi ovu setnju po terenu a o razlici izmedju mucea ruiza i plavsica ne treba govoriti doveli su ovu dvojicu da jedan od najboljih sedi na klupi grofe nisi spremio ekipu za takmicenja snage imaju za pet minuta ali izgleda da se mi ne razumemo u fudbal vec samo ti

  • Rumsterdam

    19. avgust 2016 | 08:22

    Alo ljudi! Pa isti ti raspad igrači koji su došli u Zvezdu na čelu sa Pibelom, koji je najsporiji fudbaled kojeg sam u životu video, da su mogli da odu u Sasuolo ili bilo koji klub iz Serije A već bi bili tamo... ne bi ih gledali u Zvezdi. Uigraće njih Božović do kraja sezone i nije sporno da će igra ličiti na nešto, nije to problem. Pravi problem je što će ih uigravati protiv RASPAD ekipa, na raspad terenima, uz ponoć sudija u Super ligi Srbije a EVROPU igra protiv OZBILJNIH ekipa koje su, predhodne sezone, u OZBILJNIM ligama bile među prvih 5-6 ekipa... Još veći problem je što će u slučaju da eksplodira i odigra odličnu sezonu 90% igrača pobeći iz Zvezde i Super lige. Isto tako kvalitetan igrač u dobroj formi NIKADA neće doći u Zvezdu... Nije Božović kriv što je naš fudbal korumpiran i sistematski uništavan 20 godina, što je loša selekcija igrača, što pravi talenti odlaze sa 18 godina da ne bi grejali klupu maminim i tatinim sinovima... MA GENERALNO SITUACIJA JE HAOTIČNA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA