≫ 

Jake reči Andrije Prlainovića posle finala

Ovo zlato je kruna ovog sastava, ali velika većina nas će nastaviti da igra za reprezentaciju. Nadam se da će se neke stvari u vaterpolu u Srbiji promeniti na bolje

  • 19

Verujemo da će se trenutno sumorna slika srpskog klupskog vaterpola konačno promeniti posle "ko zna kojeg" po redu uspeha "delfina", jer samo na taj način možemo dobiti nove Šapiće, Prlainoviće, Filipoviće...

>>> ZLATO ZA BESMRTNE SRBE! Vaterpolisti razbili Hrvate u finalu Igara!

 

Na konkretno pitanje,jednog od najznačajnijih igrača iz redova novog olimpijskog šampiona Andrija Prlainovića, da li očekuje da ova titula izazove poboljšanje statusa vaterpola u Srbiji, dao je iskren odgovor.

- U Srbiji praktično više nema profesionalnih vaterpolo klubova, svi su pred stečajem - rekao je Prlainović, ističući nadu da će se neke stvari promeniti na bolje.

Foto: Guliver/Ryan Pierse/Getty Images Foto: Guliver/Ryan Pierse/Getty Images

O finalu sa Hrvatima, Prlainović je rekao:

- Odigrali smo izvanredno pametno. Za jedno finale smo napravili jako malo grešaka. Bili smo dobro pripremljeni, vladala je pozitivna energija poslednjih dan i po nakon polufinala. Osećao sam da smo spremni za najveću utakmicu u našim karijerama. Ostalo ste videli. Bila je to simfonija u vodi.

>>> NAJLEPŠA SCENA FINALA: Zagrljaj Savića i hrvatskog selektora za istoriju!

Na sledećem velikom takmičenju "delfini" će pretrpeti promene...

- Ovo zlato je kruna ovog sastava, ali velika većina nas će nastaviti da igra za reprezentaciju. Nisam ja taj koji treba to da kaže, ali Bobanu (Nikiću, 33 godine) i Žiletu (Gociću, 34) je ovo možda bila poslednja utakmica za Srbiju i odigrali su je kao celu karijeru - lavovski i majstorski. Možda su baš oni bili tas na vagi, zajedno sa Mandićem i Banetom (Mitrovićem) na golu. Žao mi je samo što Ćuk nije mogao da igra zbog povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljupce

    21. avgust 2016 | 11:21

    Pa mora da ima love za fudbal mnogo smo glup narod umesto da ulazemo pare u one sportove u koima imamo najvise uspeha mi sve guramo u fudbal a tu jad i beda menadzeri huligani droga i.t.d i.t.d

  • dejan

    21. avgust 2016 | 11:44

    Prle Legendo,mnogi nece razumeti,ali svaka ti cast i za igru i za izjavu.

  • Vrana

    21. avgust 2016 | 11:17

    Drzava ne ulaze ni deseti deo u sve ostale sportove zajedno kao sto ulaze u fudbal. Trebalo bi sad biti jasnije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA