≫ 

Prlainović: O Saviću bih mogao da kažem mnogo toga, ali neću dok ne završim karijeru!

Vaterpolista Srbije smatra da je naš selektor najbolji čovek koji je mogao da bude izabran da vodi ovu zlatnu generaciju

  • 18

Vaterpolo reprezentativac Srbije, Andrija Prlainović u intervjuu za Nedeljnik, pričao je o svom odnosu sa selektorom Dejanom Savićem.

>>> VUČIĆ: Svako ko je vređao Andriju, Ivanu i Štefaneka za mene je ološ!

Osnovno pitanje bilo je šta je od njega naučio tokom ove tri godine koliko vodi reprezentaciju. Međutim, srpski vaterpolista je dao jako zanimljiv odgovor.

- Ne volim o njemu previše da pričam. Jednom, kad završim igračku karijeru, kad mi više ne bude trener, možda ću dati intervju samo o njemu.

- On je poseban u svakom smislu i nije mogao da se pronađe bolji čovek da nas vodi.

- Totalno je drugačiji od svih trenera sa kojima sam radio. Jer mnogi treneri, na žalost, nastave da razmišljaju kao igrači posle karijere i to remeti njihov odnos sa igračima i ekipom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- On je to uspeo zaista fantastično da prebrodi i retko nam pominje svoje igračke dane iako smo igrali sa njim.

- Ima taj opušteniji odnos igrač-trener, ali se zna tačno gde to prestaje i gde je linija preko koje se ne ide - rekao je Prlainović.

Opširniji intervju sa Andrijom Prlainovićem u kome je pričao o stanju u srpskom sportu, Novaku Đokoviću i ostalim stvarima pročitajte u štampanom izdanju nedeljnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vronski

    22. septembar 2016 | 12:46

    Pretpostavljam i sta.Bog te blagoslovio.Ti!!!Ti si moj kapiten.Ti si mi doneo " prvaka Evrope".Nadam se da ces se vratiti u crveno- bijelu porodicu I orogivoriti i otjerati orvog Savica izdajnika

  • Samo tetki da odnesem lek

    22. septembar 2016 | 10:24

    Gospodine, ako te Srbija na balkonu docekala kao naj veceg sportistu, i dala ti nacionalnu penziju koju ni jedan radnik za 40g ne moze da zaradi naso si da pljujes po sportu, samo mi nije jasno kakve ti imas veze sa kulturom. Jedino ako neces u poli ticare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA