Ispovest Jevtovića: Tomić je rekao da sam previsok za zadnjeg veznog!

Vezista crno-belih otkrio šta ga je mučilo kod Ivana Tomića

  • 2

Fudbaler Partizana Marko Jevtović doživeo je veliki obrt u karijeri. Kod prethodnog trenera Ivana Tomića bio je u drugom planu, Marko Nikolić pretvorio ga je u nezamenljivog člana veznog reda, što se pokazalo kao pun pogodak u večitom derbiju protiv Crvene zvezde (1:0), zatim i na gostovanju Metalcu (1:0).

– Ne mogu da kažem da je iza mene lak period, naprotiv. Govorilo se i o mom odlasku, ali koliko god tada mislili da izlaza nema, izgleda da ipak onaj gore zna šta radi i iz ove pozicije mogu da kažem – sreća što sam ostao. Svaki šef stručnog štaba ima svoju viziju i sastav ekipe.

- Bivši šef Tomić je smatrao da sam negde previsok za zadnjeg veznog i video me je na poziciji štopera, iako sam u prolećnom delu igrao šest, sedam utakmica na svojoj poziciji. Kada govorim o poziciji štopera i tu sam se dobro snašao, ali uglavnom su to bile prijateljske utakmice. Nažalost nisam dobio priliku na zvaničnim utakmicama. Ipak to je sada iza mene, ponovo se osećam kao igrač Partizana - kaže Jevtović za sajt kluba.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

>>>Nova pobeda Partizana: Leonardov super gol "izbušio" Metalac! (VIDEO)

Bivši igrač Partizana doneo je mirnoću  u veznom redu, što je doprinelo nizu od pet pobeda.

– Od kada sam se vratio, nismo izgubili utakmicu, ali i dalje smo daleko od onoga gde moramo da budemo. Najvažnije je da u maju budemo na čelu tabele, a to možemo samo ako idemo iz utakmice u utakmicu, od pobede ka pobedi, ne razmišljajući o onome šta je iza nas.

- Od kada je šef Nikolić došao igramo u drugačijoj formaciji, sa dva zadnja vezna, ali i dva špica. Upravo ta formacijama mi dozvoljava da kada igram sa Evertonom mogu da budem blizu golu i da pokažem da mogu da budem opasan po protivnički gol.

Foto: AP/Darko Vojinović Foto: AP/Darko Vojinović

Jevtoviću nedostaje samo Darko Brašanac, bivši cimer, sada član španskog Betisa.

– Sa Brašom sam imao sjajan odnos, kako na terenu, tako i van njega. Mnogo smo toga zajedno prošli, iako smo samo godinu dana igrali zajedno. Veoma mi je drago što je svima pokazao da je sjajan igrač odlaskom u Betis, a posebno time kako se već nametnuo kao bitan šraf u jednoj takvoj ekipi. Siguran sam da će se brzo vratiti posle povrede koju je zadobio u prošloj utakmici.

Poseban kuriozitet je da je Jevtović jedini igrač koji je ostao u klubu iz perioda evropskih mečeva sa Augzburgom.

– Mislim da možda samo tri, četiri igrača imaju duži staž od mene. Dosta toga sam prošao od prošlog leta kada sam došao do danas, rekao bih od sjaja na nekim utakmicama u Evropi do jako loših partija u prvenstvu. Odigrali smo veliki broj utakmica za kratak period, tako da znam kako je biti u Partizanu. To je veliko iskustvo iz koga sam mnogo naučio, napredovao i koje delim sa saigračima. Ostaje žal za Evropom, jer su evropske utakmice, uz derbi, za naše navijače veoma važne. Idemo dalje, baš kao što sam rekao, utakmicu po utakmicu, pobedu za pobedom – zaključio je Marko Jevtovic za sajt Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobarRUSSIA#42LEONARDO

    26. septembar 2016 | 13:52

    u pravu je tomic, previsok si za zadnjeg veznog isto kao sto su previsoki jaja ture, fernandinjo, serhio buskets, felaini, matic...inace sve losi igraci hahaha e moj tomicu strucnjace

  • Neko iz mase

    26. septembar 2016 | 13:12

    Mare je od kad je dosao davao svoj maksimum za klub. Jedino je izgoreo protiv Bate kada je dobio crveni ali sve ostalo uz Evertona neko ko na terenu grize najvise. Nismo mogli ni da sanjamo bolji tandem od njih dvojice na sredini terena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA