≫ 

Navijači Partizana napravili haos na izborima u Bosni, deportuju ih za Srbiju! (VIDEO)

Među pripadnicima crno-belih ima i članova Alkatraza, navodi Slobodan Ujić

  • 11

Lokalni izbori u Bosni i Hercegovini nisu prošli bez incidenata sudeći po informacijama direktora Službe za poslove sa stranicma u ovoj zemlji, Slobodana Ujića.

On je potvrdio da je u toku deportovanje navijača iz BiH u Srbiju.

- Ta grupa, koju čine navijači Partizana iz grupe Alkatraz, iz Beograda, boravila je u Prnjavoru, gde se sukobila sa meštanima. Njih je preuzela Služba za poslove sa strancima, obradila ih u saradnji sa bezbednosnim državnim agencijama - rekao je Ujić.

Ministar bezbednosti BiH, Dragan Mektić, ranije je izjavio da se sumnja da su oni, na poziv jednog loklanog biznismena, stigli u Prnjavor kako bi izazvali nerede tokom lokalnih izbora.

Služba za odnose sa strancima je, rekao je Ujić, u skladu sa zakonom donela odluku o njihovoj deportaciji u Srbiju i otkazala im boravak u BiH.

Ujić je takođe kazao da je Služba za odnose s strancima utvrdila identitet članova te grupe i došla do saznanja da su oni ranije počinili teška krivična dela na teritoriji Srbije, a da su među njima pripadnici grupe Alkatraz, koji su svojevremeno pretili novinarki Brankici Stanković.

Pogledajte i video intervencije policije u Prnjavoru:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    2. oktobar 2016 | 22:51

    Ljudi moji,pa u BiH na policijskim kolima pose POLICIJA cirilicom,a kod nas u Srbiji POLICIJA latinicom. xaxaxaxaxa KATASTROFEN O MAJ GAD

  • Zoka bl

    3. oktobar 2016 | 09:01

    Nenad Nije to policija bosne nego REPUBLIKE SRPSKE

  • K N I N

    2. oktobar 2016 | 22:15

    Nedamo te Republiko Srpska !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA