Marko Huk protiv prvaka Evrope za odbranu trona! (VIDEO)

Borac iz Novog Pazar koji živi u Nemačkoj Muamer Hukić, poznatiji kao Marko Huk, boriće se protiv Ukrajinca Dmitrija Kušer 19. novembra

  • 0

Bokser Muamer Hukić (Marko Huk), svetski prvak u IBO verziji braniće svoj tron za četiri nedelje.

>>> MORALI SU DA PREKINU BORBU: Marko Huk zatvorio oko Afolabiju i postao šampion! (VIDEO)

Akturlani šampion kruzervejt kategorije ulazi u ring u TUI Areni u Hanoveru protov aktuelnog prvaka Evrope Dmitrija Kušera 19. novembra.

Kušer ima 32 godine i poznat je kao veliki udarač koji drži rekord od 24 pobede od 26 mečeva, a 18 trijumfa je ostvario nokautom.

Titulu prvaka Evrope Ukrajinac je osvojio nokautom u prvoj runid protiv Britanca Enca Makarinelija.

Pošto je prvi izazivač Hukića Ovil Mekenzi odustao od meča, koji je bio zakazan za 24 septembar, Hukić je morao da nađe drugog izazivača.

- Da budem iskren, verujem da Kušer je mnogo snažniji i bolji borac od Mekenzija. Postao je Evropski šampion na impozantan način.

Pogledajte jednu borbu Marka Huka

- Ima dosta snage, i dobro udara. Ali, što je jači izazivač, to sam i ja motivisaniji. veoma sam srećan što imam priliku da uđem u ring i to samo osam nedelja od prvobitno zakazanog meča. U dobroj sam kondiciji, a biću još bolji do meča sa Kušerom - rekao je Hukić.

Sa druge strane i Ukrajinski bokser je dosta srećan zbog duela.

- Uzbiđen sam zbog duela sa Hukićem u Hanoveru. Da bi postao prvak morao sam da pobedim Makarinelija na njegovom terenu i tada mu nisam dao nikakve šanse. Sada želim da Hukić prođe isto. Vraćam se kući kao IBO šampion - rekao je Kušer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA