Super Ljajić: Italijani očarani Srbinom, ali ne i Muslin

Selektor Srbije ne prati Seriju A

  • 29

Sve dok Srbija sigurnim korakom tabana ka Svetskom prvenstvu u Rusiji, promene u sastavu reprezentacije nisu potrebne i to je logičan rezon, ali svaki put kada Adem Ljajić zablista u Italiji, a to je u poslednje vreme redovna pojava, ne možemo a da ne kažemo: "Musline, daj bre, zovi ga".

>>> MAJSTORIJA: Ljajić je primio loptu na ivici kaznenog prostora, dvojica ga odmah napala, ali im ništa nije pomoglo (VIDEO)

Srpski ineternacionalac koji "iz taktičkih razloga" nema mesta kod selektora Srbije dominira na Apeninima odakle, iz nedelje u nedelju, dopiru vesti o bravurama bivšeg igrača Fiorentine, Rome, Intera...

>>> Majstorije Adema Ljajića i dva sjajna gola za Torino (VIDEO)

"Super Ljajić", "Magični Ljajić" pišu u utorak Italijani o veznom igraču "bikova" aludirajući na njegova skorašnja ostvarenja: gol protiv Udinezea za remi 2:2, gol protiv Lacija i dva gola protiv Palerma - i sve to u samo mesec dana. I sve to posle povrede iz koje je, očigledno, izašao bolji, brži, jači.

Lepo Srbiji, lepo Ljajiću, ali samo odvojeno, ako pitate Muslina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan Krkic Srbin

    1. novembar 2016 | 12:57

    Bravo legendo! Muslinu odlazi

  • Spawn

    1. novembar 2016 | 11:57

    Ne znam nijedan, razlog zbog kojeg Ljajic nije u reprezentaciji. Te price, zbog taktickih zamisli, ne piju vodu. Uz Tadica, decko je tehnicki daleko ispred svih, plus, ume da daje i golove. Ako su Katai i Kostic, bolji, onda je sve jasno.

  • Trte vrte

    1. novembar 2016 | 13:38

    Da se zove Miloš ili Petar zvao bi ga! Sramota je jer čovek igra odlično i što još postoji takvi ljudi što se vade na taktiku! Daće bog da se i ne kvalifikuje taj idiot!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA