≫ 

Barselona hoće da preotme Zvezdi Jovića!

Zbog alarmantnog stanja sa povređenim igračima Katalonci "jure" pojačanja

  • 24

Košmarima Barse, barem kada su povrede igrača u pitanju, ne nazire se kraj.

Dugačkoj listi povređenih košarkaša pridružio se i Viktor Klaver, kome je naprsla kost šake, pa i njega čeka duža pauza, otprilike mesec dana. Pored Klavera, "u autu" su već Navaro, Dolman, Ribas, Laval, a Koponen se tek nedavno vratio nakon povrede koju je zadobio u saobraćajnom udesu.

Dakle, trenera Katalonaca Jorgosa Barcokasa je i bez vesti o povredi Klavera dovoljno bolela glava, jer od starta sezone ne može na "skrpi" tim koji, uprkos svim problemima, solidno "gura" na oba fornta.

Međutim, pitanje je dokle će tako moći, jer pravi izazovi tek nailaze, pa je uprava španskog giganta već reagovala dovođenjem krila Džonatana Holmsa, ali to nije sve, jer Barsa želi i Stefana Jovića!

Vest o interesovanju Barse za Jovića, ponovnom, plasirao je izraelski novinar Dejvid Pik koji je "tvitnuo" da "Jorgos Barcokas zove Jovića sa kojim želi da popuni prazninu na poziciji plejmejkera".

Nije nikakva tajna da su se Katalonci raspitivali za plejmejkera crveno-belih i letos, kada su bile i veće šanse da se transfer realizuje, ali sada, u jeku sezone, to će ići daleko teže, jer bi prodaja prvog organizatora igre bilo klasično samoubistvo srpskog predstavnika u Evroligi, a to vrlo dobro znaju u klubu sa Malog Kalemegdana.

Jasno je kao dan da će Barsa na drugom mestu morati da pronađe rešenje za novonastale probleme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drzavni projekt

    6. novembar 2016 | 09:13

    Hahahaha.... toliko je dobar da Coravi jedva ceka da ga nekom uvali posto-zasto,ali to sigurno ne moze biti Barselona. Ovo je samo jos jedna smisljeno plasirana laz iz Zeleznika i njegovog gospodara-najmocnijeg navijaca sa severa da bi se javnosti zamazale oci i opravdali milioni potroseni u ovaj privatni klub koji sluzi jedino za pranje para.

  • ozon

    6. novembar 2016 | 09:45

    Nema Barcelona pare, nije to državni projekat da ima neograničen budžet.

  • 1989

    6. novembar 2016 | 09:47

    Au sta je komsija iz zagreba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA