Legenda tenisa brutalno napala Novaka: Ima 300 miliona na računu i psihičke probleme!

Nekadašnji prvak Rolan Garosa oštro napao drugog igrača sveta

  • 44

Nekada čuveni italijanski teniser i osvajač Rolan Garosa Adrijano Panata nema visoko mišljenje o Novaku Đokoviću, kog je napao zbog dovođenja gurua.

- Novak je umislio da je Bog, ima problem i ne igra dobro. Ima 29 godina i 300 miliona na bankovnom računu, a angažuje gurua koji svima obećava mir i ljubav. Ima psihičke probleme - rekao je Panata, ali se tu nije zaustavio, na njegovom udaru je i Endi Mari.

- On je takav defanzivac da je to tužno - surov je do kraja bio Panata.

>>>Kako Đoković dobro svira klavir, ali nas je još bolje sve nasmejao! (VIDEO)

>>>Da li treba da nas zabrine Novakov guru? Odličan odgovor američkog stručnjaka na to!

Novak je u krizi još od osvajanja Toronta pred Olimpijske igre, u Riju je podbacio i već na startu izgubio od Huana Martina del Potra, da bi posle neslavno prošao čak i na kineskoj turneji, na kojoj je tradicionalno odličan. Novi udarac Novak je dobio pošto nije dobio priznanje za fer plej, koje je dodeljeno Rodžeru Federeru.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pier

    10. novembar 2016 | 20:16

    Legenda za koju cuo niko nije.

  • Milovan

    11. novembar 2016 | 03:57

    Covjek je u pravu.Novak se obrukao a Marej je bruka bijelog sporta.Marej je bruka sam za sebe.To je najgori broj jedan u istoriji tenisa. Više sreće nego pameti,čovjek sa kupljenim prvim mjestom.Nikad niko sramnije nije dosao na tu poziciju.Al eto...otprilike je sve moguće.

  • Ja

    10. novembar 2016 | 23:26

    Sta hoce taj "nekadasnji"?Neka ostane u proslosti gde mu je i mesto i prestane da laje o Noletu.Svako pseto misli da ima pravo da dize nogu gde ne treba.Bednik !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA