Očekuje se rekordna poseta na Sajmu sporta

Sajam sporta pod sloganom "Sport je zakon", pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, a u organizaciji Sportskog saveza Srbije odrzazće se od 25. do 27. novembra u Hali 1 i Hali 1a Beogradskog sajma, a ulaz je besplatan

  • 0

Državni sekretar za sport Predrag Peruničić izjavio je da je predstojeći Sajam sporta, peti po redu, postao tradicionalna manifestacija koja je iz godine u godinu bolja i da se nada rekordnoj poseti.

Peruničić je na konferenciji za medije u Geozavodu rekao da će se tokom tri dana trajanja najvećeg sportskog događaja u 2016. godini u Beogradu, na jednom mestu okupiti svi sportski savez, kao i da će se posetiocima pored vrhunskih sportista predstaviti i treneri, lekari i stručnjaci od kojih će moći da dobiju korisne savete.

- Za učešće na ovogodišnjem Sajmu prijavilo se 86 granskih sportskih saveza, devet sportskih udruženja i 40 teritorijalnih sportskih saveza. Prošlogodišnji Sajam posetilo je oko 60.000 ljubitelja sporta, a ove godine očekujem još veći broj posetilaca - istakao je Peruničić.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

On je naglasio da se uspešna sportska godina privodi kraju i da ulazimo u, kako se nada još bolju i uspešniju 2017. godinu, kao i da je veoma ponosan na naše sportiste koji su postigli su ogroman uspeh i doneli veliki broj medalja, što pokazuje da je Ministarstvo pametno ulagalo sredstva.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Konferenciji za medije prisustvovali su i predsednik Sportskog saveza Srbije Aleksandar Šoštar, direktor Sajma sporta Nemanja Svjetličić i direktor sektora za odnose s javnošću i komunikacije "Coca-Cola Hellenic Srbija i Crna Gora" Dragan Lupšić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA