≫ 

JEDVA ČEKAMO DA POČNE: Održana promocija spota za EP u atletici koje se u martu održava u Beogradu (FOTO) (VIDEO)

Telegraf je bio na licu mesta u velelepnoj atletskoj dvorani

  • 0
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Atletski savez Srbije obeležio je tačno 100 dana do početka Evropskog prvenstva koje će se u martu održati u Beogradu.

Takođe, ASS je promovisao i oficijalne spotove ove najveće atletske manifestacije koja će biti održana na ovim prostorima.

Spotovi su snimljeni sa najvećim atletskim zvezdama Srbije, među kojima su i svetski asovi Ivana Španović, Lazar Antić, Amela Terzić, Asmir Kolašinac i Mihail Dudaš.

Putem portala Telegraf mogli ste uživo da pratite dešavanja iz velelepne atletske dvorane.

Prvi se prisutnima obratio generalni sekretar ASS Slobodan Branković.

- Mnogo toga prolazi kroz glavu od dobijanja domaćinstva, ali danas ostaje 100 dana. Mnogo toga smo uradili, dosta toga tek treba. Imali smo posetu Evropske atletske federacije, došli su da vide šta smo uradili - rekao je Branković i dodao:

- Hvala Vladi za 300 miliona za organizaciju. Ponosan sam na činjenicu da će Srbija biti organizator. Gradu Beogradu dugujemo, daje nam veliku podršku. Gradonačelnik Siniša Mali je na čelu organizacije, Vanja Udovičić je uvek tu za prave savete. Hvala i sponzorima koji su ušli u pul organizacije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Predstavnik marketinga Milan Ćirilović je govorio o onome što mnoge najviše interesuje - oficijalnim spotovima za EP.

Ukupno će biti šest spotova, pet sa atletičarima i jedan miks. U petak je finale snimanja sa Ivanom Španović na Terazijama.

- Nadamo se da smo ove spotove malo drugačije napravili. Ideja je potekla da sve naše sportiste prikažemo u nekom privatnom životu, iz mesta odakle su - rekao je Ćirilović.

Savezni selektor Slobodan Popović osvrnuo se na pripreme atletičara i gde se oni sada nalaze - 100 dana pred početak EP.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Imamo sasvim dovoljno vremena za dobre pripreme. Bazični deo su odradili u gradovima odakle su, a ova dvorana će biti nova kuća za njih od 1. decembra - rekao je Popović.

Zanimljivo, iako ne voli da napušta Novi Sad, Ivana Španović će skoro čitave svoje pripreme odraditi u dvorani u Beogradu zbog idealnih uslova koje ima.

Ono što je bitno jeste da su sve povrede naših atletičara sanirane, a to je medijima otkrio upravo selektor Popović koji je dodao da se norma za EP ispunjava do 23. februara za skok  s motkom i do 26. februara za sve ostale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA