Švajnštajger ide kod Srbina: Nemac dobio ''ponudu koja se ne odbija''!

Veljko Paunović ponudio Nemcu 5,2 miliona evra godišnje u nameri da ga dovede u Čikago

  • 2

Bastijan Švajnštajger je u nemilosti Žozea Murinja na Old Trafordu, a nije se proslavio i u prvoj sezoni u Junajtedu, kada je ekipu vodio Luj Van Gal. Nemac ističe da spremno čeka šansu, ali izgleda da je neće dobiti u Mančesteru.

Prethodnih dana se pominjalo da je nekoliko klubova iz MLS lige zainteresovano za ''srpskog zeta'', a među njima je bio i Čikago Fajer, koji sa klupe predvodi Veljko Paunović.

>>> Runi se "otreznio" i spasao Murinja, Junajted demolirao Holanđane! (VIDEO)

Švajnštajgeru je ponuđen ugovor na tri godine, gde bi po sezoni dobijao 5.200.000 evra. Tako bi na zalasku karijere inkasirao 15.600.000 evra, što je definitivno ponuda koju bi malo ko odbio na njegovom mestu.

Paunović i Švajnštajger su se nedavno sreli u Mančesteru i srpski trener je uveren da može da ubedi Nemca da se priključi njegovoj ekipi.

Sjajni vezni fudbaler je čitavu karijeru proveo u Bajernu, pre nego što je pre dve sezone stigao Junajted kao slobodan igrač. Ipak, tada je počeo njegov pad karijere, ali to nije uticalo na to da igra u reprezentaciji Nemačke, od koje se nedavno i oprostio.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na Old Trafordu je od dolaska Murinja šikaniran, nije mu bilo dozvoljeno ni da trenira sa prvim timom, ali je i to nedavno promenjeno, a Portugalac je to objasnio kao ''humani gest'', iako većina misli da je u pitanju priprema za transfer, kako Švajnštajger ne bi se klub oslobodio njegovih ogromnih primanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA