≫ 

Mouče ponovo razočarao Delije: Argentinac se javio iz Zagreba (VIDEO)

"Veliko pojačanje" Zvezde u zagrebačkoj areni bodri zemljake u finalu Dejvis Kupa

  • 13

Pitanje je dana kada će Pablo Mouče završiti neuspelu misiju u Crvenoj zvezdi, ali ako njega pitate, crveno-beli su odavno arhivirani. 

>>> Mouče izludeo Delije: Dok su igrači grizli za pobedu u blatu, Argentinac uživao u Parizu

Argentinac, koji je letos doveden kao veliko pojačanje, ali je razačarao armiju navijača, čak nije ni u Beorgradu, već u Zagrebu, gde prati Dejvis Kup finale između reprezentacije njegove zemlje i Hrvatske.

Naravno, nije propustio priliku da "skokne" do hrvatske prestonice i pruži podršku Del Potru i družini, uz koje je, još od prvog dana i slavni Maradona - i to na dan kada je Zvezda igrala protiv Metalca.

Na svoj instagram "okačio" je ambijent iz zagrebačke Arene, a to se nekim navijačima Zvezde nije dopalo, kao što se može videti u komentarima.

A video posted by mouche7 (@mouche7) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    27. novembar 2016 | 17:15

    Terza daj meni bar jednu njegovu platu da kupim stan da imam gde da zivim. Ja necu putovati po svetu kao on. Meni je dovoljno i 30 hiljada. A njemu ste dali deset puta toliko da se slika po evropi. Isto kako vam je on odigrao odigracu i ja dve tri utakmice. Aj vidi zavrsi mi to...

  • Sos

    27. novembar 2016 | 14:34

    Nije nas razocarao igrac nego po ko zna koji put oni koji su ga doveli i koji nesnose sankcije za to.Sablon im je isti dovesti slobodnog igraca ili na pozajmicu.Ne dolazi u obzir dovesti dobrog igraca koga ce platiti.Zato nam je fudbal tu gde jeste

  • Budak

    27. novembar 2016 | 14:41

    Koga je briga i za njega i za propalu zvezdu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA