Priznanje Hečera kakvo dugo nije viđeno u srpskom sportu: Partizanov tragičar imao zanimljivu prepisku sa Grobarom (FOTO)

Plejkmejker crno-belih imao je interesantnu prepisku sa navijačima Partizana posle poraza od Sasarija u kome je bio tragičar

  • 6

Partizan je posle velike drame u Pioniru poražen od Dinamo Sasarija, a tragičar je bio Vilijam Hečer, koji je imao bacanja za produžetak, ali je od tri promašio dva bacanja. On je i tokom 40 minuta imao priliku da prelomi meč, kada je Partizan na minut i po do kraja imao šut za tri poena, ali i za pobedu.

>>> Džikić se izvinio i objasnio zašto je ''nasrnuo'' na zapisnički sto!

Lopta nije ušla u koš, a potom je sve krenulo nizbrdo po crno-bele. Hečer se ubrzo oglasio na Tviteru posle poraza i istakao da je razočaran zbog takvog ishoda.

- Imao sam i bolje dane, sa svim tim dobrim, moram da budem spreman da prihvatim loš. Niko nije više razočaran od mene - napisao je Hečer.

Ubrzo je na ovu poruku dobio podršku navijača Partizana koji su se javljali i hrabrili ga u komentarima. Jedan od njih mu je poručio da su pobedili na mnogim utakmicama u poslednjim sekundma meča i da ne brine zbog promašenih bacanja i da ga Grobari vole.

Međutim, Hečer je bio neutešan i priznao je da snosi krivicu za poraz. - Zbog mene smo izgubili... i osećam se loše zbog toga - odgovorio je Hečer navijaču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bedak

    30. novembar 2016 | 10:26

    Ti si tuzan,Bircevic se izvinjava od Vrabca i Robinsona secer cu da dobijem,nikada gora centarska linija ovaj Lukovic kada skoci ja pomislim da ce noge da polomi,Koprivica je promasio sport,Andric ostade ili postade igrac za KLS!! I eto to je moj Partizan!!

  • Budak

    30. novembar 2016 | 10:54

    Ti si momce ovde doveden da igras i zato si za nase uslove debelo placen,to sto si ti tuzan nije briga ni mene a ni ostale navijace.

  • Stanko

    30. novembar 2016 | 10:28

    To je trebalo dati Marinkovicu da puca, pa sta bude bude, a ne da usavrsavam nekog lika iz ugande da igra basket...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA