Bilić nasmejao Švajnija pred ulazak u igru, a kada je zakoračio na teren dobio je neviđene ovacije i sjajno reagovao na to (VIDEO)

Nemac je posle 255 dana zaigrao za Junajted, a to su emotivno proslavili fanovi Crvenih đavola

  • 0

Agonija Bastijana Švajnštajgera na Old Trafordu donekle je zaustavljena u sredu uveče, kada je Nemac zaigrao za Junajted prvi put posle pauze od čak 255 dana, kada je dobio priliku u duelu FA kupa protiv Vest Hema (4:1). Suprug Ane Ivanović je bio u nemilosti Žozea Murinja, koji mu je šansu da zaigra dao tek posle nekoliko meseci na klupi slavnog engleskog kluba.

>>> Švajni zaigrao posle 255 dana u pobedi Junajteda, Tadića u polufinalu čeka Liverpul

I navijači su željno čekali taj trenutak, a kada su videli da se Švajni sprema da uđe u igru, počeli su da aplaudiraju. Kada je zakoračio na travu dobio je gromoglasne ovacije.Videlo se da mu je prijalo po izrazu lica i osmehu koji je mogao da se vidi.

Dodatno mu je raspoloženje podigao i trener gostujuće ekipe, hrvatski strateg Slaven Bilić, koji je prišao i nešto mu rekao u prolazu, posle čega se Nemac iskreno nasmejao. Šta mu je rekao, za sada nije poznato.

Švajnštajger se navijačima odužio na pravi način, pošto je u završnici akcije kod četvrtog gola sjajnom loptom izbacio Ereru u povoljnu priliku, posle čega je uposlio Ibrahimovića kao na tacni.

Pogledajte Švajnijeve poteze na utakmici protiv Vest Hema:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA