Obradović ponovo ima drugare u Zvezdi! Prihvatio je izvinjenje i otkrio fer plej potez Radonjića!

Zvali su me posle meča Nebojša Ilić i Nebojša Čović i izvinili se, a sa njima imam dobar odnos i oni nisu imali veze sa pogrdnim skandiranjem

Trener Fenerbahčea Željko Obradović prihvatio je izvinjenje KK Crvena zvezda oko vrebalnih uvreda sa tribina na utakmici dva kluba.

>>> Obradović: Od večeras nemam više prijatelje u Zvezdi! (VIDEO)

Iako je posle meča bio rezigniran zbog vređanja navijača Zvezde, pa je zamerio čelnicima kluba što nisu pokušali da spreče te uvrede, Obradović je ipak u izjavi za "Blic" prihvatio izvinjenje Crvene zvezde i istakao da je ostao u drugarskim odnosima sa crveno-belima.

>>> Evo šta je Bogdan Bogdanović rekao na brutalne uvrede Delija, a imao je i reakciju koja se nije očekivala na to pitanje (VIDEO)

- Sve što sam rekao u vezi sa navijačima i skandiranjem sa tribina, stojim iza toga da to nije normalno. Posebno me je pogodilo prozivanje upućeno reprezentativcu Srbije Bogdanu Bogdanoviću. Zaista je neko morao da reaguje iz Zvezde.

- Ipak, nakon meča, u svlačionicu je došao moj veliki prijatelj Dejan Radonjić, koji mi se izvinio i nemam šta da mu zamerim. Što se mene tiče, prioritet mu je bio vođenje utakmice i sve je u redu.

- Neša Ilić i Nebojša Čović su me zvali i izvinili se. Sa njima imam izuzetno dobar odnos i oni nisu imali nikakve veze sa pogrdnim skandiranjem. Krivo mi je što neko nije reagovao, kao što bih ja uradio da je bila obrnuta situacija- , rekao je Obradović za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veroljub

    14. januar 2017 | 10:53

    Lepo kazi da tebe niko nije vredjao, a ne da opravdanja za poraz trazis u navijacima zvezde

  • Miodrag Novi Sad

    14. januar 2017 | 10:55

    Inače sam naklonjen Obradoviću...po svim pitanjima....ali sledeći put...ili da isključi emocije...ili da ne dolazi...dva dana se trese Srbija...budalaštine.

  • Blokovi CZ

    14. januar 2017 | 11:36

    I sad će kao ostati na ovome, svi se izvinjavaju, on kao ipak prihvata izvinjenja, o utakmici niko ni ne priča, a za šta..čovek mrtav ladan izmislio da ga je neko vređao, da se ne bi pričalo kako ga je tukla omražena Zvezda, i to niko ne sme da spomene, pa stvarno neverovatno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA