Spremite budilnike, Đoković vam je zakazao sastanak u zoru!

Srpski teniser trebalo bi da počne meč sa Istominom u 05 sati ujutru po srednje evropskom vremenu

  • 14
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Ðoković sastaje se u četvrtak ujutru sa Uzbekistancem Denisom Istominom u drugom kolu Australijan opena, a njihov duel na Rod Lejver areni očekuje se rano ujutro oko pet sati.

>>> Ko su najbolji teniseri na svetu kada igraju pod pritiskom: Na moćnoj tabeli Đoković je drugi

Šestostruki šampion Melburna i Istomin treći izlaze na teren, kada se završe dva meča u ženskom singlu Naomi Osaka (Japan) - Džoana Konta (Velika Britanija) i Karolina Voznijacki (Danska) - Dona Vekić (Hrvatska).

Četvrtog dana na "Ozi openu" igraće još četiri srpska takmičara, svi u dubl konkurenciji.

Prvi među njima, oko pola tri, izlazi Nenad Zimonjić u paru sa Nemcem Mišom Zverevim protiv nemačko-španske kombinacije Dastin Braun/Albert Ramos-Vinolas na terenu broj 19, kao drugi po programu.

Dušan Lajović i Viktor Troicki nastupiće protiv Australijanca Nika Kirjosa i Britanca Danijela Evansa na drugom terenu kao treći po rasporedu i taj duel se očekuje oko pola šest.

Otprilike u isto vreme na teren broj 13 izlazi Jelena Janković u paru sa Janinom Vikmajer iz Belgije protiv Martine Hingis (Švajcarska) i Koko Vandevege

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA