Radonjić je na konferenciji imao poruku za PAO, a španskim novinarima je u tri reči otkrio tajnu Zvezdinog uspeha (VIDEO)

Trener Zvezde bio je dobro raspoložen posle ubedljive pobede od 87:69 u Vitoriji

  • 3

Trener Zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan igrom svoje ekipe u pobedi protiv Baskonije. Istakao je da je ključna bila igra u odbrani u prvom poluvremenu, posle čega je lako iskontrolisan meč do kraja. Takođe, istakao je i da se nada da će ekipa biti spremna za meč protiv Panatinaikosa, koji je na programu već u četvrtak od 19 časova u Pioniru.

>>> Da se sada završi regularna faza, evo s kim bi Zvezda igrala u TOP 8! (FOTO)

- Igrali smo odlično u prvom poluvremenu i u odbrani i u napadu. Nakon toga smo imali veliku prednost. U odbrani smo igrali sjajno, sa 11 izgubljenih lopti protivnika i uz lake poene iz kontre. Kontrolisali smo meč posle toga i to je to. Čeka nas meč protiv Panatinaikosa i nadam se da ćemo biti spremni za to.

>>> ZVEZDA IGRA NAJBOLJU KOŠARKU U EVROPI: Baskonija razbijena u paramparčad! (VIDEO)

>>> PAO odigrao “za” Zvezdu pred dolazak u Beograd

Španske novinare je očigledno interesovalo šta se to promenilo kod Zvezde, pa je sa ovakvom lakoćom savladala Baskoniju, od koje je izgubila na svom terenu u prvom delu regularne faze. Radonjić im je to opisao sa tri faktora.

- Rad, dobra atmosfera i to što igramo mnogo bolje od starta sezone - istakao je trener Zvezde.

Izlaganje trenera Zvezde pogledajte od 2.24 do 3.48 u priloženom videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Retro

    25. januar 2017 | 00:45

    Daj BOZE da zadrzimo ovog coveka i ovaj tim sledece godine! Ovo je put ka najvecem uspehu ZVEZDE u istoriji! NAPRED ZVEZDO SIJAJ PUNIM SJAJEM!

  • batko

    25. januar 2017 | 10:28

    Kakav uzas za Vladana TELEgeltiju, Andjusa,Zeljka Pantica,Vujosevica i jos malo ovih glodara sto je preostalo!Zgazi ih Zvezdo sve!

  • Dr. Lektor

    25. januar 2017 | 12:58

    Covke je uplatio samo do f8, NEMA DALJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA