≫ 

Delije u Pioniru sačekalo važno obaveštenje: Sledeći je Galatasaraj, uradite ovo zbog Marka Ivkovića (FOTO)

  • 6

Bliži se utakmica sa Galatasarajem koja za navijačime Zvezde uvek nosi neobičnu važnost jer ih seća na ubijenog druga, brata, saborca Marka Ivkovića Jagodu, mučki ubijenog u Istanbulu krajem novembra 2014. godine pred utakmicu dva kluba.

Od tada Marko Ivković - ŽIVI!

Navijači Zvezde ne zaboravljaju Jagodu čije će ime i dela zauvek ostati uklesani u temelje severne tribine i ostati njen neizbrisiv deo, a novi meč protiv Galatasaraja je prava prilika da se još jednom svi zajedno sete svog druga.

Tim povodom navijači Zvezde su pred meč sa Efesom podelili obaveštenje u kome se apeluje na sve koji planiraju da dođu na utakmicu sa Galatasarajem, to učine tako što će doći u majicama sa likom preminulog navijača.

Kompletno saopštenje Delija možete videti u nastavku.

Foto: telegraf.rs Foto: telegraf.rs

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbi-Pfc

    3. februar 2017 | 20:31

    Zasto ne pokloniti svakom majicu na utakmici plus ljudi koji dobiju majicu da doniraju neki novac i sve da ide roditeljima pokojnog decka ?

  • S,,L...

    3. februar 2017 | 20:37

    Ostavite coveka nek pociva u miru nepravite biznis od nivije nesrece.

  • MK

    4. februar 2017 | 11:50

    Kupite majicu da bi mi mogli da uzmemo pare...sram ih bilo od tragedije prave komercijalu, sve te vodje treba pohapsiti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA