Englezi začepili usta Vengeru: Nemaš pravo da komentarišeš Mažićevo suđenje!

Vengerove žalopojke više ni kod koga ne prolaze

  • 4

U Arsenalu su počeli da se hvataju za slamku napadajući Milorada Mažića za suđenje tokom meča sa Bajernom, ali je Arsen Venger ekspresno dobio odgovor ostrvskih medija.

Kada izgubite od Bajerna sa 5:1 u Minhenu, uz to vam se dosudi penal, a progleda kroz prste kada je trebalo jedan da se svira protivniku, teško je da išta možete reći o arbitraži. Venger više nije imao kuda, pa je čak za banalnu situaciju okrivio srpsku sudijsku ekipu.

Na ostrvu se to ne toleriše, Venger nema više poverenje ni navijača, pa je reakcija "Sana"  bila oštra, kroz naslov "Arsenal ne može da se žali na sudije, imali su sreće što Bajernu nije sviran penal u drugom poluvremenu", čime se aludira na jedno igranje rukom.

>>>Mažić svirao penal Arsenalu, pa vrhunski ohladio Vidala i Levandovskog! (VIDEO)

>>>Neverovatna izjava Vengera posle bruke od Bajerna: Čak mu je i Mažić kriv! (VIDEO)

>>>Nije samo Mažić bio na meti fudbalera Bajerna: Alonso se uneo u facu njegovom pomoćniku (VIDEO)

- Arsenalov penal u prvom poluvremenu bila je laka odluka za srpskog sudiju Milorada Mažića. Bajernov napadač Robert Levandovski nije video da je ispred njega Loran Koščelni. Udario ga je, bila je to ispravna odluka sudije. Ali ne mislim da je bio penal za Bajern kada je David Alaba pogodio ruku Belerina, Mažić je još jednom bio korektan, Arsenalov igrač je bio u prirodnoj poziciji, a udaljenost je bila mala, pa Belerin nije imao vremena da se pomeri. Arsenal je srećan što nije sviran penal kada je Kiran Gibs mogao da dobije i crveni karton zbog igranja rukom ispred gol linije. Bila je to čista gol šansa, možda je sudija imao male simpatije za Tobdžije s obzirom na rezultat na semaforu - napisao je kolumnista Sana.

"Gardijan" se nije bavio arbitražom Mažića i ekipe, dok je "Dejli mejl" jednom od najboljih arbitara sveta dao tek šesticu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA