Neverovatna izjava Vengera posle bruke od Bajerna: Čak mu je i Mažić kriv! (VIDEO)

Trener Arsenala priznao da se njegova ekipa raspala u drugom poluvremenu

  • 9

Dani Arsena Vengera na klupi Arsenala verovatno su odbrojani, pošto je Francuz već odavno na meti kritika od strane navijača, a debakl protiv Bajerna će verovatno biti kap koja može da prelije čašu nezadovoljstva kod pristalica Tobdžija. Posle meča Venger nije imao objašnjenje za totalni raspad sistema u njegovom timu, a istakao je i da njegov tim nije imao sreće zbog promenjene odluke Milorada Mažića.

>>> Samo je jedan fudbaler Arsenala prišao navijačima posle debakla u Minhenu (FOTO)

>>> Bajern sahranio Arsenal, kome nije pomogao ni Mažićev penal, Real siguran protiv Napolija (FOTO) (VIDEO)

- Teško je objasniti. Osetio sam da smo imali dobre šanse da postignemo gol tik pred poluvreme. Nismo imali sreće za drugi gol, pošto je prvo sudija dosudio korner za nas - rekao je Venger, misleći na situaciju kada je Mažić na asistenciju svog pomoćnika opravdano poništio svoju prvobitnu odluku da dodeli korner Arsenalu, jer je Aleksis Sančez izbacio loptu izvan aut-linije.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Posle toga smo primili drugi gol i najvažnije, izgubili smo Koščelnog. Raspali smo se. Moram da priznam da su oni generalno bolji tim. bolje su igrali u drugom poluvremenu, a mi smo pali ispod svog nivoa. Ne tražim izgovore. Ovo je šok naravno da izgubimo ovako. Sve smo napravili pogrešno, peti gol to pokazuje.

- Na ovakvim utakmicama morate da budete fokusirani 90 minuta. Treći gol je ''ubio moje igrače'', i posle toga nismo imali odgovor - zaključio je Venger.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    16. februar 2017 | 08:37

    Ti si jako los trener. Jedino si dobar za pravljenje novca. Kupi mlade igrace za bagatelu, pa ih prodaj za milione. Za te stvari si ne prevazidjen.

  • Pedja doktor ™

    16. februar 2017 | 10:46

    Срам те били,нису биле чисте ситуације али не би било неправедно да је мажић суди за бајерн пенал,шта би онда рекао

  • Ljuba

    16. februar 2017 | 06:45

    Bitanga koju nije mi uopste jasno kako ga Arsenal drzi ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA