≫ 

Tomašević: Verujem da idemo do medalje na EP

Generalni sekretar KSS veruje da će uz pomoć generalnog sponzora srpska košarka biti još uspešnija

  • 2

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dejan Tomašević izjavio je danas da olimpijski i svetski vicešampioni, uz podršku kvalitetnih sponzora kao što je "Piraeus banke" žele novu medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

- Veoma sam zadovoljan što imamo još jednog člana košarkaške porodice - "Piraeus banku", a na nama je da opravdamo poverenje koje su nam ukazali. Nadam se da će naša saradnja trajati i duže od dve godine. Očekujemo da ćemo i na narednom Evropskom prvenstvu ostvariti odlične rezultate i našoj naciji doneti još jednu medalju - rekao je Tomasević na druženju u niškoj filijali banke, tokom završnog turnira Kupa Radivoja Koraća.

Generalni direktor banke koja će u naredne dve godine biti sponzor svih muških selekcija i čiji logo će biti na dresu srpskog tima Vojilsav Lazarević istakao je da su dosadašnji rezultati popkazali da su Srbi košarkaska nacija.

- Zato čvrsto verujemo da će učešće na Evropskom prvenstvu još jednom potvrditi tu činjenicu, a mi ćemo kao košarkaška banka pružiti značajnu podršku našim šampionima, ali i daljem razvoju košarke u zemlji - rekao je Lazarević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA