≫ 

Durenta čeka duža pauza, ali nije sve tako crno za lidera Golden Stejta

Najbolji igrač Voriorsa biće spreman za plej-of

  • 0

Navijačima Golden Stejta sledfila se krv u žilama posle pada i povrede Kevina Durenta, kasnije i njegovog izlaska u drugom minutu utakmice sa Vašingtonom.

Na Durentovo koleno svom težinom se sručio saigrač Zaza Pačulija i situacija nimalo nije delovala naivno.

Manje od 24 sata posle meča u Durentovom rodnom gradu, iz tabora Voriorsa stilgle su jedna loša i jedna dobra vest.

Loša je da će Durent pauzirati najmanje četiri nedelje jer je pretrpeo istegnuče ligamenata, a dobra da će biti spreman da pomogne ekipi u doigravanju, ako ne u prvom krugu, onda vrlo verovatno u drugom.

S obzirom na to da se regularni deo sezone završava za šest nedelja moguće je da će Durent i pre plej-ofa biti ponovo na parketu, ali jasno je da neće biti žurbe po tom pitanju, jer je ekipa ubedljivo prva na Zapadu i gotovo da je već obezbedila lidersku poziciju pred nokaut fazu sezone.

- U ovom trenutku ne možemo da damu tačnu procenu povratka Durenta na teren - rekao je generalni menadžer Golden Stejta bob Majers: - To bi bila spekulacija - dodao je.

-Zalečiće se kada se njegovo telo bude zalečilo, a kada se to desi i od naših lekara dobije dozvolu da igra, a mi procenimo da je to u redu - tada će igrati ponovo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA