≫ 

Novak otkrio kako su mu se upoznali roditelji: Srđan je napravio šmekerski potez pred Dijanom (VIDEO)

''Kada muškarac pokušava da zavede ženu izlazi malo iz svojih okvira'', kaže najbolji teniser sveta dok otkriva kako se rodila ljubav među njegovim roditeljima

  • 1

Novak Đoković je gostovao u emisii ''TV lica kao sav normalan svet'', koja se emituje na RTS-u i tom prilikom je govorio o mnogim detaljima iz svog i života svoje porodice. Tako je najbolji srpski teniser otkrio kako su se njegovi roditelji upoznali i kako je Srđan zaveo Dijanu.

>>> SRĐAN ĐOKOVIĆ OTVORENO: Kako smo stvorili šampiona od Novaka (VIDEO)

Intervju je rađen na Kopaoniku, što je Novaku dalo dodatnu inspiraciju da se ''otvori'' i ispriča nešto što dosad nije pričao u svom životu.

- Cela moja porodica, otac, stric, tetka... svi su se bavili profesionalno skijanjem. Zato i jesmo došli na Kopaonik. Otac je upoznao majku na stazi. Zanimljiva je priča, pošto muškarac pokušava da zavede ženu izlazi malo iz svojih okvira i pokušava da joj privuče pažnju.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- Tako je i on pao ispred nje kao skijaški instruktor, ponudio svoje usluge i tako, nakon 10 - 12 meseci sam se ja rodio. Oni su se šest meseci posle toga venčali i odlučili da osnuju posao na Kopaoniku od kojeg smo mi kao porodica živeli duži niz godina i koji je održavao moju karijeru do nekih 18 godina - rekao je Novak.

Potledajte na 7.30 u priloženom snimku kada Đoković priča o tome:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    3. mart 2017 | 07:37

    Mislim da treba konačno zaustaviti 'kopanje' po privatnosti Novaka Đokovića.To mu ne donosi ništa dobro a jedino se možda 'novine' bolje prodaju.Njemu je preko potrebno da popravi svoju igru i da što manje priča i o sebi i o drugima.Svi o tome znamo previše čak i ono što ne treba a on već duže vremena nije u formi za velikog igrača kakav jeste.Dakle,bez priče,igraj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA