≫ 

Fejsa pod upitnikom za Gruziju, Muslin mu našao zamenu u Kini

Gudelj ponovo među "orlovima"

  • 1

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin dodao je na spisak imena koja konkurišu za meč sa Gruzijom još jednog igrača.

Zbog neizvesnosti koja vlada u vezi sa Ljubomirom Fejsom i njegovim igranjem na tom meču, Muslin je iz predostrožnosti reagovao i pozvao fudbalera kineske Tijanđin Tede Nemanju Gudelja.

>>> Prijović: Srećan sam što ću igrati za Srbiju

- Ovih dana smo pažljivo pratili situaciju oko Ljubomira Fejse koji ima određenih problema sa povredom i nismo sigurno koliko će biti spreman za aktivnosti koje nas očekuju u vezi sa predstojećom utakmicom. Iz tog razloga smo uputili i poziv Nemanji Gudelju - poručio je Muslin.

- Kako bismo sproveli u delo sve što smo planirali za meč protiv Gurzije neophodno nam je da na svakoj poziciji imamo odgovarajući broj igrača i ne smemo ništa da prepustimo slučaju. Nadam se da će Fejsa biti spreman, ali u svakom slučaju prisustvo Gudelja će nam dobro doći.

Okupljanje A tima reprezentacije Srbije je zakazano za ponedeljak 20. mart. U Gruziju se putuje tri dana kasnije. Meč je 24. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA