Peh za pehom za Srbiju: Muslin naknadno pozvao još jednog igrača za Gruzine

Nikola Stojiljković ukombinaciji posle povrede Andrije Pavlovića

  • 3

Neplanski, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin morao je da pribegne alternativnim rešenjima za meč kvalifikacija protiv Gruzije, zbog povreda dvojice igrača. 

Posle Ljubomira Fejse umesto koga je zvao Nemanju Gudelja, Muslin je morao da pribegne drugoj opciji i zbog toga što je ostao bez Andrije Pavlovića, jer se i on povredio, pa neće biti spreman za meč u Tbilisiju 24. marta.

Umesto Pavlovića, na spisak je naknadno pozvan još jedan bivši napadač Čukaričkog Nikola Stojiljković.

- Nikola je dobio poziv naknadno zato što nećemo moći da računamo na Andriju Pavlovića. Pavlović se povredio na poslednjoj utakmici Kopenhagena zbog čega je u poluvremenu izašao iz igre. Reč je o posekotini. Bili smo u kontaktu sve vreme sa njim, pratili smo kako ide oporavak i verovali smo da će biti spreman za okupljanje. Međutim, prema poslednjim informacijama ipak će morati da miruje duže nego što smo očekivali. Zbog toga neće biti u mogućnosti da bude u reprezentaciji i da radi sa nama onako kako smo priželjkivali. Stojiljkovićeve kvalitete dobro poznajem i verujem da će biti odgovarajuće rešenje za sve što nas čeka tokom priprema za veoma važan meč protiv Gruzije - rekao je Muslin.

Podsetimo da se Muslinovoj narednoj prozivci neće odazvati ni napadač PAOK-a Aleksandar Prijović koji se povredio na poslednjem treningu Solunjana, i to teško: polomio je ključnu kost i biće operisan. Prijović je trebalo da dođe na okupljanje i da trenira, ali svakako ne bi bio u kombinaciji za meč u Gruziji jer se i dalje čeka "zeleno svetlo" iz FIFA za njegov nastup za senirsku reprezentaciju Srbije, s obzirom na to da je igrao za mladu reprezentaciju Švajcarske.

IZ FSS-a je takođe stiglo obaveštenje da će selektor Muslin biti gost Fakulteta za sport i fizicko vaspitanje u petak, 17. marta 2017, od 11.30 casova u Amfiteatru Fakulteta za sport i fizicko vaspitanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    16. mart 2017 | 15:19

    A Ljajica i delja ne pziva iz samo njemu znanih razloga . Osim sto smo u deficitu sa kvalitetnim igracima imamo i sujetnog izlapelog selektora , sto ce reci da nema ništa od našeg fudbala za duži period .

  • vanjic

    18. mart 2017 | 09:47

    sergej basta suljemani zivkovic ljajic

  • zoran

    18. mart 2017 | 09:46

    pavlovic stoiljkovic whahahahahaa sve mojeg do mojega ma begaj bre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA