Anđelković od tragičara do junaka: Levi bek Zvezde otvoreno o Mažiću, penalu, ali i trećem golu Čuke! (VIDEO)

Iskusni bek otvoreno o svemu

  • 0

Buran dan je iza levog beka Crvene zvezde Dušana Anđelkovića! Skrivio je penal u 44. minutu protiv Čukaričkog pri 2:0 i sve je pošlo naopako, ali je upravo on u završnici meča zatresao mrežu za 4:3.

- Ovo je bila mnogo teška utakmica protiv ozbiljne ekipe. Opet je bilo mnogo golova, publika je imala priliku da uživa. Odlično smo otvorili, poveli 2:0, kontrolisali i igru i rezultat, i do tog jedanaesterca oni nisu ništa napravili. Presekao sam tu loptu, ali kada sam hteo da uklizam, on se tu našao ispred mene i dosuđen je jedanaesterac. Ne znam ko je tu koga udario, ali verovatno je Mažić bio u pravu, ne bi dosudio da nije bio prekršaj.

- Verujem njegovim odlukama 200%. I u nastavku je bila konfuzija, lopta se odbila i bilo je brzo 2:2. To je fudbal. Nastavili smo u dobrom ritmu, postigli treći gol i ponovo preuzeli kontrolu. Međutim oni su ponovo izjednačili, i ne znam šta da kažem. Nismo pali u igri, ali nas je pomalo uzdrmao gol. Drago mi je što smo ponovo pokazali karakter u jednoj derbi utakmici. Izdržali smo do kraja, i Čukarički je imao svoje prilike, ali uspeli smo da postignemo gol za pobedu — zadovoljan je Anđelković u izjavi za sajt kluba.

Svašta je levom beku Zvezde prolazilo kroz misli nakon penala za Čukarički, ali je na kraju ostao pribran.

Verovao sam do kraja iskreno da možemo da rešimo utakmicu, ali i da ja mogu tome da doprinesem. Jevtić jeste bio moj igrač, ali nisam mogao da intervenišem kod njihovog trećeg gola. Na kraju mi se vratilo. Ne mogu da kažem da sam danas odigrao kao prethodne utakmice, malo me je poremetio i penal, ali bio sam svestan važnosti utakmice. Srećan sam zbog pobede.

Anđelković smatra da je ovaj duel bio jedan od najkvalitetnijih ove sezone.

Utakmica je bila jako kvalitetna, kao i ona u Novom Sadu. Viđeno je puno šansi, kontranapada, ni mi ni oni se nismo zaustavljali nakon golova. Mi smo srećniji zbog pobede, ali verujem da ovakve utakmice vraćaju navijače na stadion. Hvala Boaćiju na asistenciji, moraću da smislim kako da mu se odužim, možda nekom novom asistencijom — rekao je Anđelković.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA