Redom smo pitali od kad su Zvezda i Olimpijakos u bratstvu: Niko nije znao, ali odgovoru ovog navijača su se svi smejali! (VIDEO)

Imali smo priliku i da proćaskamo sa odlično raspoloženim grčkim navijačima

  • 2
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Okršaj Crvene zvezde i Olimpijakosa bio je interesantan zbog bratskog odnosa koji navijači dva kluba gaje, još od 1986. godine.

Naša prepoznatljiva TV ekipa je po običaju dočarala atmosferu pred utakmicu, pa smo bili veza između "Kombank arene" i ostalih navijača, koji su virtuelno bili uključeni u dešavanje.

Jedan od njih je sugerisao našoj novinarki da pita okupljene navijače da li znaju od kada datira prijateljstvo između navijača Zvezde i Olimpijakosa (o tome detaljnije čitajte >>> OVDE).

Interesantno, niko koga smo pitali nije znao, ali je jedan navijač dao interesantan odgovor.

- Sto godina, sto godina - rekao je navijač, i izazvao smeh ostalih navijača pre nego što je naglasio da grčki klub ne treba da "pusti" Zvezdu, već da će ona slaviti makar i košem razlike.

Odmah posle su nas navijači uputili ka Grcima, koji su bili baš dobro raspoloženi.

- Volimo Crvenu zvezdu i Olimpijakos, mi smo pravoslavna braća - govorio je Grk.

Ako ste rasploženi, možete da ispratite kakvo je zezanje bilo ispred Arene sa našom ekipom pred početak meča... ako ste bili na utakmici, možda vidite i sebe ili nekog koga poznajete.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    24. mart 2017 | 15:00

    Pise se "otkad"..

  • Тозовац цзбг

    25. mart 2017 | 10:15

    Па тај дадолази на утакмице знао би колико траје наше пријатељство ипоштовао би то пријатељство а неби лупао пред камерама..боље да је рекао искрено незнам него да му се смеју сви али тако му и треба кад се прави паметан

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA