≫ 

Zvezda nema sreće! Rezultat iz Nemačke znači mnogo teži put u plej-of Evrolige!

Nemački predstavnik Brose Bamberg nije uspeo da pobedi Darušafaku kako bi olakšao Zvezdi ulazak u plej-of

Košarkaši Brose Basketa iz Bamberga nisu omogućili Crvenoj zvezdi da pobedom nad Uniksom (petak 19.00) obezbedi plasman u plej-of Evrolige!

>>> Čović konačno otkrio: Ovo je prava istina o povredi Jovića!

Brose Basket je poražen od Darušafake sa 97:99 u 29. kolu Evrolige.

Sada, košarkaši Crvene zvezde moraju da pobede poslednji meč protiv  Darušafake u Istanbulu u poslednjem kolu i to će odlučiti ko će u plej-of

Utakmica sa Uniksom (petak 19.00) je bitna samo psihološki, a ne rezultatski.

Darušafaka sada ima isti broj pobeda kao i Zvezda 15, s tim da Zvezda igra u petak svoj meč, i u slučaju pobede imala bi 16 trijumfa. Ali, poslednji duel u Istanbulu će odrediti  ko će u plej-of.

Crveno-beli moraju da pobede jer su u Beogradu izgubili od Darušafake

 BAMBERG BIO BLIZU TRIJUMFA

Prava drama viđena je u finišu meča. Brose Bamberg je vodio sa 84:79, a li su igrači Darušafake odigrali odlično i trojkom izjednačili na 84:84 na 24 sekunde pre kraja.

Nemački tim je krenuo u poslednji napad, ali nisu uspeli i ušlo se u produžetke.

U dodatnih pet minuta rezultat je bio na klackalici, ali je u finišu Darušafaka imala više koncentracije. Treba istaći da su i sudije malo čudnim kriterijumom na kraju meča doprinele da nemački tim izgubi koncentraciju u završnici.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Inače, Bamberg je odigrao odlično prvo poluvreme i imao je prednost od 40:29

U nastavku je Brose došao i do plus 14 (47:33) ali je Darušafaka brzo vratila razliku u ušla u egal i prišla na 75:74 na dva minuta  pre kraja

Međutim, dobrom odbranom nemački tim je uspeo da ode na 84:79 u poslednjem minutu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    30. mart 2017 | 22:42

    Gledam produžetak i potvrda stiže. Pa moraju turski klubovi da budu u osam... Vidi sudije kako im svaki kontakt sviraju, a nemcima samo otvoreni prelomi. Videćemo zadnje kolo... Ima sudije da satru Zvezdu.

  • El. Comandante

    30. mart 2017 | 23:53

    Samo za ove placene Delije koje ne daju na Olimpijakos. Izvolite svaki vikend u Atinu pa ih tamo podrzajite i navijajte za bracu. Ja ih nikada nisam ni smatrao bracom, jer nam nikada nisu to dokazali. Zvezda i samo Zvezda.

  • Dejan

    30. mart 2017 | 23:09

    Presudna je utakmica sa Olimpiakosom,nikada vise nece imati bratski docek u Srbiji. Stojim iza toga da ce 95% zvezdasa navijati za svoj klub a ne za njihov. Parole placenih delija je nekada bila "zvezda je zivot ostalo su sitnice " dok ce za obicne navijace biti ceo zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA