≫ 

ALARM U ZVEZDI: Košarkaši pretili štrajkom zbog neisplaćenih zarada, Radonjić ih zaustavio!

Trener Zvezde je najzaslužniji što je situacija pod kontrolom, iako su igrači nezadovoljni zbog neisplaćenih zarada

  • 36

Iako Crvena zvezda igra sezonu kakva je za mnoge navijače kluba sa Malog Kalemegdana pravo ostvarenje sna, situacija u klubu trenutno nije ni malo naivna, piše Informer. Izvor ovog lista navodi da je čak situacija bila na ivici štrajka košarkaša, koji su primili 3,5 plata, od čega jednu tek pre nekoliko dana.

>>> Lazić najavio remont Zvezde: Mnogo će igrača otići iz kluba...

Ipak, sve to pod kontrolom drži Dejan Radonjić, koji je čak primio i samo jednu platu, ali je odvratio igrače od eventualnog štrajka.

- Košarkaši Zvezde skoro da ne primaju plate ove sezone. Zasad su dobili samo 3,5 plata i to im je jedna isplaćena tek pre nekoliko dana. Igrači su počeli da se bune i traže svoje pare, što je i normalno. U nekoliko navrata su i rekli da neće da treniraju, ali su ipak odustajali od toga i to najviše zahvaljujući treneru Dejanu Radonjiću, koji tim drži pod kontrolom, pa je sve ostalo samo na pretnjama - naveo je izvor Invormera blizak klubu.

>>> Čović poručio: Zaslužili smo da budemo državni projekat!

Nebojša Ćović nedavno je potvrdio da plate u Zvezdi kasne, mada nije bilo poznato da je situacija toliko dramatična, da je klubu pretio čak i štrajk igrača.

- To što kasne plate nije ništa čudno, pa plate kasne i u mnogo bogatijim klubovima od Zvezde. To nije nikakva vest. Situacija je teška, ali se trudimo da je rešimo - rekao je Čović tom prilikom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    27. april 2017 | 10:01

    Nedaj se ZVEZDO! Sto se sada slade dusmani, njihov jedini cilj je bio ovo.Zagalame da su ugrozeni i vecito im prolazi, na taj nacin ismevaju Drzavu. Isti scenario koriste sada i iz FK(NK) partizan. Verujem u Covica i sve sto radi, samo napred. Napred ZVEZDO, zgazi ih sve!

  • Ludi Toza

    27. april 2017 | 10:09

    Gde su pare sa Kosova Coki lopove,pare sa \Kosova si pokrao z sebe a Zvezda ti je samo pokrice da ih operes Coki lopove

  • Sasa

    27. april 2017 | 09:23

    Nema za Covica sta da ostane ako njima da njemu je sve malo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA