≫ 

Samo Murinjo može ovako fino da proziva: Portugalac potkačio Aguera zbog crvenog kartona, ali šta kažete na Gvardiolin odgovor?

Menadžer Mančester junajteda kaže da nije siguran da je Maruan Felaini trebalo da dobije crveni karton

  • 0
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Mančester junajteda Maruan Felaini obeležio je gradski derbi sa Sitijem, koji je na razočaranje svih završen rezultatom 0:0.

Felaini je oborio Serhija Aguera i dobio žuti karton, a onda ga je za samo pet sekundi još jednom oborio i sukobio se sa njim, udario ga glavom i dobio crveni karton.

Svoj stav o tome imao je Junajtedov menadžer Žoze Murinjo.

- Maruan je rekao je da je bio crveni jer on je Maruan, sudija Martin Etkinson mi je rekao da misli da je bio, ali sam video Aguera u tunelu; nije mu slomljen nos i ništa mu ne fali na licu, bilo je lepo kao i uvek - u svom stilu je rekao Portugalac i dodao:

- Tako da, nisam siguran. Ne deluje mi da je crveni karton. Ali ako mu je Maruan dao šansu za zo... ne znam. Nisam videlo, ali mogu da pretpostavim da u tom crvenom kartonu ima i veoma iskusnog, pametnog argentinskog fudbalera.

Menadžer Sitija Pep Gvardiola nije hteo uopšte da komentariše taj detalj.

- Sledeće pitanje. Neću na svojoj pres konferenciji da govorim o situaciji koja nije uticala na igru - kratko je poručio menadžer Sitija.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA