Marselo u 86. minutu spasio Real i Ronalda: Portugalac zatresao mrežu, a onda promašio penal i prazan gol (VIDEO)

Real je korak bliže tituli posle pobede u 35. kolu nad Valensijom od 2:1

  • 0

Real Madrid je savladao Valensiju sa 2:1 na Santjago Bernabeu u 35. kolu Primere i tako došao korak bliže osvajanju titule. Kristijano Ronaldo je bio strelac prvog gola za Kraljevski klub, ali je mogao da bude tragičar, jer je u 57. minutu promašio penal, a u 78. minutu faktički prazan gol.

>>> Sada je stvarno najveći: Ronaldov novi rekord teško da će iko ikad dostići! (VIDEO)

Ubrzo je stigla kazna kada je Dani Pareho šokirao Santjago Bernabeu fenomenalnim golom iz slobodnog udarca u 82. minutu kojim je Valensija izjednačila protiv Reala na 1:1. Ovaj gol istovremeno je izazvao veliku radost u Barseloni, gde se takođe pomno pratio ovaj meč.

Kataloncima je preko potreban poraz Kraljevskog kluba ili dva remija do kraja šampionata, a ponadali su se da bi takva situacija mogla da bude posle izjednačenja ''Slepih miševa'' u završnici.

Ipak, radost im je malo trajala, jer je Marselo izjednačio samo četiri minuta kasnije i doneo navijačima Reala veliku radost, a takođe i olakšanje na licu Zinedina Zidana.

Real sada ima tri boda više u odnosu na Barselonu, koja od 20.45 igra gradski derbi protiv Espanjola.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA