HRVATI GRME: Kličko je doživeo veliku nepravdu na Vembliju! On je moralni pobednik!

Božić i Hrgović smatraju da sudije nisu smele da prekinu meč u 11. rundi

  • 10

Hrvatski bokseri Stjepan Božić i Filip Hrgović složni su u mišlju da je prema Vladimiru Kličku učinjena velika nepravda.

Urajinac je poražen od Entonija Džošue nokautom u 11. rundi, ali tek nakon što su sudije odlučile da se meč ne nastavi.

>>> Džošua otkrio šta je pričao Kličku tokom meča, šta mu je rekao pre nokauta, ali i zašto nije poslušao savet trenera u 10. rundi!

>>> Džošua jeste pobedio Klička i postao najbolji, ali ovo nikada u karijeri nije doživeo (VIDEO)

- Sudija je napravio veliku grešku. Kličko je u tom trenutku eskivirao udarce, branio se, bio fokusiran i nije bio izgubljen. Bio je u meču. Pre je mogao da prekine meč kada je Kličko bio na podu - rekao je Božić, inače stručni komentator televizije RTL tokom borbe na Vembliju.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

S njim se složio i najbolji hrvatski bokser u teškoj kategoriji Filip Hrgović.

>>> Evo ko bi pobedio da Kličko nije nokautiran: Ovo je rezultat na poene pre Džošuine pobede (VIDEO)

- I ja mislim da je sudija malo požurio. Vladimir je zaslužio 12. rundu. za mene je on moralni pobednik. Bio je fantastičan, oduševio me je - jasan je bio Hrgović, a prenose hrvatski mediji.

Inače, za Hrgovića smatraju da je novi Mate Parlov.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    30. april 2017 | 13:18

    Ustase iz hrvatske navijaju za ustase iz ukrajine.

  • Tanana

    30. april 2017 | 16:54

    Gluposti.. Vladimir jeste bio najbolji ali vreme je za penziju. Ja sam prva sinoc plakala kao kisa ali realno je cisto izgubio. Najbolje da se on prvi ne bi bunio da je mogao dalje. Zasto bi takav sportista dozvolio sebi da ga neko obezdani ili da trajno ostane nesposoban??? On je sinoc pokazao koliki je sportista i profesionalac i ono kako bi svako trebao da podnese poraz. Bravo za Vladimira i celu njegovu karijeru! A da je vreme za smenu generacije, vreme je!!!

  • Neobičan ja

    30. april 2017 | 13:38

    Znam ,Hrvati to malo i politički gledaju,zbog medijske propagande u Hrvaškoj !Dokazi za njih su slične borbe za zivot protiv svojih ,,agresora "!Ja ne bih sada da plitički kazem svoje mišljenje nego iz sportske perspektive! Kada je meč sudija prekinuo i ja sam mislio da je prerano i da bi se Vladimir čak nekako,naravno iz puno sreće izvukao,ali uopšte se nije bunio,znači da je i sam bio nemoćan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA