Prvi spisak košarkašica posle odlaska Marine Maljković: Srbija bez tri bitne igračice iz šampionskog tima!

Stevan Karadžić objavio širi spisak igračica za Evropsko prvenstvo na kome naše košarkašice brane titulu

  • 2

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Stevan Karadžić saopstio je širi spisak igračica za Evropsko prvenstvo u Češkoj, bez tri članice šampionskog tima sa prethodnog šampionata iz Mađarske - Milice Dabović, Dajane Butulije i Danijel Pejdž.

>>> Novi selektor košarkašica: Cilj je da budemo među pet ekipa u Evropi!

Starija sestra Dabović i Butulija su se povukle iz državnog tima, dok naturalizaovana Amerikanka nije uspela da se oporavi posle operacije kolena.

Na spisku je sledećih 16 igračica:

Ana Dabović, Sonja Petrović, Jelena Milovanović, Nevena Jovanović, Saša Čađo, Tamara Radočaj, Sara Krnjić, Dragana Stanković, Aleksandra Crvendakić, Tijana Ajduković, Nina Bogićević, Aleksandra Stanaćev, Adrijana Knežević, Tina Jovanović, Maja Škorić i Sanja Mandić.

Srbija će na prvenstvu Evrope, koje se održava od 16. do 25. juna, igrati u C grupi sa Slovenijom, Francuskom i Grčkom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasa Tomic ex city

    8. maj 2017 | 22:43

    steta je sto vise nece da igra za reprezentaciju dajana butulija,ona je nasa najlepsa kosarkasica,govorim od ovih sto igraju na svakoj utakmici,mozda ima lepsih,ali ona jos dok je igrala u partizanu mi je zapala za oko,samo nemojte da mi napisete da su sestre dabovic najlepse.. kome jesu,neka nabadi naocare.. jesu one lepe srpkinje,ali butulija je butulija :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA