Oven: Premijerligaš ili penzija

- Nije da ne poštujem Čempionšip, ali ukoliko ne budem dobio neku novu šansu, onda neka bude to kraj moje karijere - tvitovao je dosadašnji fudbaler Mančester junajteda

  • 0

Dosadašnji fudbaler Mančester junajteda Majkl Oven rekao je da će završiti igračku karijeru ukoliko ne nađe angažman u nekom klubu u Premijer ligi.

Bivšem napadaču Liverpula i Real Madrida nije ponuđen nov ugovor na Old Trfordu, tako da mu sada preostaje da se nada interesovanju nekog drugog kluba.

- Ukoliko ne budem dobio neku novu šansu, onda neka bude to to. Ovaj period moje karijere pretpostavlja angažman u kom ću moći da uživam. Nije da ne poštujem Čempionšip, samo sam oduvek govorio da neću da igram u nižim ligima kao neki. Znam da još uvek mogu da igram na odličnom niovu, i to sam dokazao svaki put kad sam zaigrao za Junajted. Iako imam 32 godine, osećam da mogu da igram još narednih nekoliko godina - tvitovao je Oven.

Stouk je za sada jedini premijerligaš koji se raspitivao za Ovena, koji je odbio i mogućnost da zaigra negde van Engleske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA