Praznik atletike na Vojnoj akademiji je pred nama: Vreme je za Trofej Beograda

Osim velikog broja domaćih takmičara, očekuju se i takmičari iz regiona

  • 0

Naredna subota biće divan dan za atletiku.

Sa početkom od 15.30, na atletskom stadionu Vojne akademije u Beogradu održaće se XII Trofej Beograda za mlađe juniore/ke, u tehničkoj organizaciji Ateltskog saveza Beograda, a pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Takođe, u okviru Trofeja Beograda, održaće se i memorijalna trka ”Mirko Petrevski” na 400m prepone u muškoj konkurenciji.

Osim velikog broja domaćih takmičara, očekuju se i takmičari iz regiona (Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore...).

Kao i prethodne godine, za petoro najboljih atletičara/ki prema IAAF tablicama, sponzor Atletskog saveza Beograda SPORT TIME obezbedio je robne nagrade, dok je Sportski savez Beograda obezbedio medalje i pehare za troje prvoplasiranih takmičara/ki u svakoj disciplini.

Za sve ljubitelje kraljice sportova koji u subotu neće biti u mogućnosti da prisustvuju ovoj manifestaciji Atletski savez Beograda i Sportuzivo obezbedili su prenos uživo putem linka koji će biti istaknut na zvaničnom sajtu, aplikaciji kao i Fejsbuk stranici Saveza.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA