I Napredak digao glas protiv ovakve lige: Golgota, neviđena krađa i poniženje!

Kruševljani ogorčeni posle neprijatnosti koju su doživeli u Lučanima

  • 7

Buri u superligi, iako je ostalo da se odigra samo još jedno kolo, kao da se ne nazire kraj.

Posle saopštenja Zvezde i Partizana koja su se ređala kao na traci, te Novog Pazara koji je takođe doveo u pitanje regularnost lige posle ispadanja u niži rang, na isti način se oglasio i kruševački Napredak.

>>> Teške optužbe iz Pazara: Liga neregularna, mi pošteni

Kruševljani su u meču pretposlednjeg kola poraženi od Mladosti rezultatom 3:2, čime su ostali bez plasmana u Evropu, a meč u Lučanima ostaće upamćen po čak četiri dosuđena penala (po dva za oba tima). Dan posle tog duela, FK Napredak je posredstvom sajta javnost upoznao sa svojim stavom povodom pomenute utakmice.

Saopštenje kruševačkog kluba prenosimo u celosti:

Dragi Kruševljani, poštovani navijači,

 

Nakon golgote, neviđene krađe i poniženja koje smo doživeli u Lučanima, a bilo je među vama i svedoka te bruke, pitamo se kome i zašto smetamo?! Da li zbog činjenice da smo finansijski najstabilniji klub u Srbiji, da imamo ponajbolju infrastrukturu, da smo po gledanosti i broju navijača treći u zemlji? Da li smo možda dobrim igrama, kao povratnici u Super ligu, nekome pomrsili račune, pa nam se ne dozvoljava da ravnopravno učestvujemo u borbi za izlazak na međunarodnu scenu? U Lučanima smo brutalno i perfidno pokradeni. I to nije prvi put u ovom prvenstvu. Mnogo nam je bodova ukradeno! Igrači su u suzama, jer su bili nemoćni, ipak dostojanstveno ostali u Lučanima na terenu do kraja. I ne žele da se predaju. Zbog toga su naši heroji, bez obzira kako se završi ovo prvenstvo. U nedelju ćemo širom otvoriti kapije našeg stadiona i pozivamo vas da dođete i pozdravite naše junake, koji su tokom cele sezone dostojno reprezentovali Kruševac i Napredak. Želimo pobedom da okončamo prvenstvo, a daćemo sve od sebe da i u narednom dokažemo da je Napretku mesto u vrhu srpsku fudbala, da zaslužujemo da budemo srpski predstavnik u nekom od evropskih takmičenja.

UPRAVNI ODBOR FK NAPREDAK

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA