Nema više seljaka sa njiva, blata i mirisa stoke: Zemun se vratio u Superligu posle 10 godina uz surovu poruku (FOTO)

Zemunci su posle Mačve drugi klub koji će naredne sezone igrati u eliti

  • 13

Fudbaleri Zemuna plasirali su se u Superligu Srbije u fudbalu i tako se posle 10 godina vratili u najviši rang! Tavorio je Zemun u nižim ligama godinama unazad, ali je ove sezone uspeo na krilima sjajne podrške svojih najvatrenijih navijača Taurunum Bojsa da se domogne elite.

 

Ključna pobeda bila je protiv Jagodine, koja je donosila domaćem timu plasman u viši rang. Zemun je na kraju uspeo da pobedi sa 1:0, za veliko slavlje navijača, koji su se uoči utakmice oglasili koliko im znači plasman u elitu, kao i da im je dosta potucanja po raznoraznim selima i predgrađima kada su gostovanja u pitanju.

 

 

Sada će imati priliku da malo razdrmaju srpsku navijačku scenu, jer važe za jednu od navijačkih grupa koju respektuju i Delije i Grobari.

 

- Nema više tribina sa korovom, nema više blata i mirisa stočnih pijaca. Neće Zemun biti atrakcija po selima i predgrađima Beograda da uveseljava narodne mase nedeljom popodne kada se seljaci kući vrate sa njiva - poručili su Zemunci pred utakmicu i na kraju im se želja ispunila.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hh

    21. maj 2017 | 21:24

    Oni su ti koji su najveci seljaci ove lige

  • Krum

    21. maj 2017 | 21:54

    Zemunci su najveci seljoberi u Srbiji. Oni nekog hoce da diskriminisu... smesno. A vecina ovih koji prate fk Zemun su iz z. Polja, Altine itd. To su veca sela od Babusnice...

  • Казанџија

    21. maj 2017 | 21:48

    Још само да у "супер лигу"уђе и Каленић пијаца па да је прекрстио у трамвај лигу

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA