≫ 

Pitali su Novaka da li teroristički napadi u Londonu menjaju njegove planove za Vimbldon: Treba da se zamislimo...

Najbolji srpski teniser ističe da je bio uznemiren vestima iz prestonice Engleske, ali da to neće uticati na njegove pripreme za Vimbldon

  • 0

Strašan teroristički napad koji se dogodio u Londonu u subotu uveče, u kojem je ubijeno najmanje sedam osoba, a skoro 50 ih je ranjeno u nekoliko incidenata u prestonici Engleske, potresao je i mnoge iz sveta sporta.

Među njima je i najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je posle pobede nad Albertom Ramosom Vinolasom u 4. kolu Rolan Garosa, pričao i o mogućem strahu za nastup na Vimbldonu, koji je na programu od 3. do 16. jula.

On ističe da je bio uznemiren kada je čuo za napad, ali da to neće promeniti njegove planove kada je u pitanju odlazak na Vimbldon narednog meseca.

- Bio sam uznemiran kada sam čuo i bio zabrinut kao i svi. To je jedan od najvećih gradova i jedno od najpopularnijih mesta u Londonu. Treba da se zamislimo, ali nisam razmišljao da li treba da idem na Vimbldon ili ne - rekao je Đoković, koji dodaje da za takve stvari ne postoje posebne pripreme.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- To ne možete da zaustavite, može da se desi bilo gde, kao što se desilo u Londonu, Parizu, Nici... Moji planovi se neće menjati za Vimbldon, ali ću biti svestan da je to moguće. Mislim da je to najbolja priprema - rekao je Đoković.

Napadi u Londonu desili su se desetak dana posle terorističkog napada u Mančesteru tokom koncerta američke pevačice Arijane Grande. Tada su u eksploziji bombe ubijene 22 osobe, uključujući i decu, a povređeno je 59 ljudi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA